Eki Görüntüle 2511604
Var mı hocam bir gariplik. Sadece RAM'in saati neden 3000 MHz gösteriyor onu anlamış değilim.
3000 MHz yazması normal, 6000 mt/s demek oluyor. Sorun yok yani hocam.
Eki Görüntüle 2511604
Var mı hocam bir gariplik. Sadece RAM'in saati neden 3000 MHz gösteriyor onu anlamış değilim.
Ha Mt/s 2X MHz değil mi? Yani 3000MHz ancak aslında 6000 MHz şu anda.
Peki bir sorun görebiliyor musunuz?
Yazan değerlerde bir gariplik yok hocam en iyisi soğutucu sök tak deneyin ya da direkt sağlam bir hava soğutucu edinin.
Tamamdır hocam bir kere daha deneyeyim. Bir de deepcoll AK400 soğutucusunu buldum tip olarak da çok güzel gözüküyor. Soruma gelirsek anakartım MSI Pro A620M-2 ama sanırım anakartımda jargb girişi yok sanırım nasıl takabilirim?
Tamamdır hocam bir kere daha deneyeyim. Bir de deepcoll AK400 soğutucusunu buldum tip olarak da çok güzel gözüküyor. Soruma gelirsek anakartım MSI Pro A620M-2 ama sanırım anakartımda jargb girişi yok sanırım nasıl takabilirim?
Anakartımda JRGB girişi buldum ancak uyuyor mu acaba?
4 pin CPU fan taksanız yeterli, ARGB fonksiyonları çalışmaz sadece. Fan döner.
3 pin giriş varsa ARGB fonksiyonları da çalışır. Kasada kontrolcü varsa oraya da takılabilir.
4 pin CPU fan taksanız yeterli, ARGB fonksiyonları çalışmaz sadece. Fan döner.
3 pin giriş varsa ARGB fonksiyonları da çalışır. Kasada kontrolcü varsa oraya da takılabilir.
Hocam son kez size şunu da sormak istiyorum. Şu anda ısınıyor diye ppt 61W, tdc 60a, edc 140a bu ayarları yaptım BIOS'tan. Bunları şu an için full yükte 70 dereceye kadar düşürdü ancak fazla performans düşüşü veyahut herhangi başka soruna yol açar mı?
Macun yeni miydi? Eski ise özelliğini kaybetmiş olabilir? Yeni macun alıp dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.