Hatırlamıyorum hocam 2800 galiba emin değilim ama.
Anormal bir değer hava soğutucu ne kadar kalitesiz olursa olsun. Yine de en iyisi daha güvenilir ve güçlü bir tane takın, o zamana kadar PBO kapatın açıksa.
Hatırlamıyorum hocam 2800 galiba emin değilim ama.
Anormal bir değer hava soğutucu ne kadar kalitesiz olursa olsun. Yine de en iyisi daha güvenilir ve güçlü bir tane takın, o zamana kadar PBO kapatın açıksa.
2800 RPM dönemez. Fan maksimum 2100 destekliyor.Hatırlamıyorum hocam 2800 galiba emin değilim ama.
2800 RPM dönemez. Fan maksimum 2100 destekliyor.
Eve gidince bir görüntüsünü atayım hocam ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim.
2800 RPM dönemez. Fan maksimum 2100 destekliyor.
İşlemcinin çektiği voltajları ve vsoc değerlerini de kontrol edin hw Monitor'den. Terslik varsa erken müdahale edelim ömrü kısılmasın durduk yere.
Kullanmıyorum hocam buradan bakalım, HWiNFO'dan hemen anlaşılır zaten. Muhtemelen güçlü bir soğutucuyla dertler çözülecek sadece işi garantiye almak için dedim.
Alalı 14 günü geçmediyse iade etmeyi deneyin derim. Uzun kullanımda mantıklı bir tercih olmaz çünkü.
İyzico vb. kampanyaları kullanmadıysanız kullanarak Phantom Spirit'i 1000TL'ye getirebilirsiniz.
Kullanmıyorum hocam buradan bakalım, HWiNFO'dan hemen anlaşılır zaten. Muhtemelen güçlü bir soğutucuyla dertler çözülecek sadece işi garantiye almak için dedim.
Tamamdır, teşekkürler. Zaten soğutucu almam gerekiyor onda eminiz ancak kafamı karıştıran eskiden ısımazken şu an neden ısınıyor bir de kasanın önünden direkt vantilatör vuruyor.
CPU cooler fan arızası diye düşünmüştüm ama düzgün dönüyor anladığım kadarıyla. Ben Dark Freezer X123 denen en ucuz 12 cm fanlı soğutucuyla 7500F'te sıcaklık problemi yaşamıyordum oyunlarda. O bile yetiyor normal şartlarda.
İşlemcinin çektiği voltajları ve vsoc değerlerini de kontrol edin hw Monitor'den. Terslik varsa erken müdahale edelim ömrü kısılmasın durduk yere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.