MSI B450 Gaming Plus, OC konusunda X470 anakartların bazılırını sollayan, B450 kısmında en kaliteli mosfetlere, fazlara ve soğutmaya sahip anakarttır. Nokta.
İddiası bu olan bir konu için başlık gayet uygun bence.En ucuz anakart nasıl en iyi oldu ya. Bir mala siz sahipsiniz diye en iyisi olmuyor. Bu konunun bu başlıkla onaylanmış olmasından dolayı özür dilerim. Bugün vakit ayırıp bakacağım.
En ucuz anakart nasıl en iyi oldu ya. Bir mala siz sahipsiniz diye en iyisi olmuyor. Bu konunun bu başlıkla onaylanmış olmasından dolayı özür dilerim. Bugün vakit ayırıp bakacağım.
Giriş seviyesinin en iyisi diyebilirim ama en iyi f/p anakart diyemem. İş görür evet ama 450 liraya, bir anakartta ne ararsan var mantığı ile yaklaşılamaz bu anakarta.
MSI modellerinin farkı soğutma ve malzeme kalitesi. Şöyle düşünün, CPU için en iyi soğutucuyu almaya herkes özen gösteriyor fakat kimse anakart MOSFET'lerini düşünmüyor. Daha önce bana söylediğiniz gibi, hiçbir şey bilmediğinizi fark ediyorum. MSI modelleri, 3400Mhz her anakart için garantiliyor. Sizin söylediğiniz kişide çalışınca herkeste olacak diye bir kaide yok. VRM, anakarttaki en önemli unsurdur. Bunu unutmayın. Soğutması da aynı şekilde.
MSI'daki herkes aptal bir siz mi zekisiniz? Boş yapmayın, aldığınız ürün f/p tamam da bu ürünü MSI'ın ürünleriyle karşılaştırıp bunu seçen benden daha zekidir. Söyleyecek başka sözüm yok. Dün neler söylediysem internette bakıp ne olduğuna öyle cevap yazdığınız o kadar belli ki. VRM'in MOSFET grubu olduğunu bilmeyen ve bundan dolayı başkasına suç atan biriyle daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum çünkü bir şey öğrenmiyorum, aksine ülkenin geleceğine olan güvenim azalıyor.Evet başkan sen gigabyte'da direk mühendis olarak başla işe. Dün 105w'lık işlemci için 4 vrm, 10w'lık ramler için ise 3 vrm koyduklarını sen söyledin. Baksana gigabyte'daki herkes aptal ama sen büyük bir mühendissin ki buldun problemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.