Ryzen 7 2700X ve GTX 1070 Sistem Toplama

Ben açıkçası anakartımda 4 tane ram slotu olduğu için hepsini doldurmak istemiyorum ki ilerde upgrade yapabileyim. 32 gb 16x2 tridentz ram buldum ve listeye ekledim. Kasanın son hali muhteşem oldu:)Eki Görüntüle 430623
Size şöyle bir klavye önermek istiyorum sisteminizle de çok hoş durucaktır :)
(Daha uygun fiyata da bulabilirsiniz)
Ben açıkçası anakartımda 4 tane ram slotu olduğu için hepsini doldurmak istemiyorum ki ilerde upgrade yapabileyim. 32 gb 16x2 tridentz ram buldum ve listeye ekledim. Kasanın son hali muhteşem oldu:)Eki Görüntüle 430623
Kasa olarak da şunlara bakabilirsiniz;

Asus rog olarak önerdiğim kasa sisteminizle size her bakışınızda görsel şölen yaşatıcağına inanıyorum tabi her hangi bi yerde stoklarda bulabilirseniz 😝

Son düzenleme:
Söylediklerimden eminim. 2600 serisi oyunlarda 2700 serisinden daha iyi.
İyi değil dediğiniz SSD en yüksek fiyat performans oranına sahip.
Önerdiğim klavye güven vermiyor derken, Razer dan daha fazla güven veren marka varsa buyurun siz önerin.
Arkadaşlar sanırım huntsman İn razer olduğunu bilmiyordu :D
Size şöyle bir klavye önermek istiyorum sisteminizle de çok hoş durucaktır :)
(Daha uygun fiyata da bulabilirsiniz)

Kasa olarak da şunlara bakabilirsiniz;

Asus rog olarak önerdiğim kasa sisteminizle size her bakışınızda görsel şölen yaşatıcağına inanıyorum tabi her hangi bi yerde stoklarda bulabilirseniz 😝
Klavye ve kasa manyak duruyor:) öneriler için teşekkür ederim

Öncelikle sistem çok iyi olmuş. Bence o sisteme 1080P monitör yakışmaz. Yaklaşık fiyatlara 2K 144Hz 1ms monitörler var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı