Ryzen 7 2700X ve GTX 1070 Sistem Toplama

Ne demek hocam her zaman. Peki hocam Ryzen 3700x ? 2.400 - 2500 TL bandında fiyatı var, yanlış anlamayın 3. nesil Ryzen serisi varken gerçekten Ryzen 2700x'e vereceğiniz paraya yazık onun için üstüne basa basa söylüyorum. Ayrıca şunuda belirteyim Ryzen 3600x 1800 TL civarında, Wraith Prism soğutucusu çıkıyor Ryzen 7 serisi işlemcilerin kutusundan, bu soğutucuyu hiç kullanılmamış olarak satan insanlar var belli başlı sitelerde araştırırsanız rahatlıkla bulursunuz emin olun hemde 200 - 250 TL bandında. Ne yalan söyliyeyim valla bende Asus Fanıyım desem yeridir. :)
Ben 3700x e bakmıştım ama o zaman 3000tl civarındaydı :D düşmesine sevindim. 500 TL ye kesinlikle değer..

Screenshot_20190821_180846_com.example.android.notepad.jpg

Son düzenleme:
Ben 3700x e bakmıştım ama o zaman 3000tl civarındaydı :D düşmesine sevindim. 500 TL ye kesinlikle değer..

Eki Görüntüle 429881
İşlemcini değişmene sevindim hocam, bu konuya da bir gözat derim ve o RAM'leri değiştir bence. :) Asus ve Corsair'in yıldızları mı barışmıyor bilmiyorum lakin mesela Corsair LL120 Fan vs. Corsair ürünlerine Asus Aura ile kontrol sağlayamıyorsun. Bende Asus Rog Strix X470-F Gaming anakart var ve G.Skill Trident Z RGB RAM var sorunsuz bir şekilde Aura yazılımı üzerinden her bir LED'e istediğim rengi atayabiliyorum.

Eki Görüntüle 429881
İşlemcini değişmene sevindim hocam, bu konuya da bir gözat derim ve o RAM'leri değiştir bence. :) Asus ve Corsair'in yıldızları mı barışmıyor bilmiyorum lakin mesela Corsair LL120 Fan vs. Corsair ürünlerine Asus Aura ile kontrol sağlayamıyorsun. Bende Asus Rog Strix X470-F Gaming anakart var ve G.Skill Trident Z RGB RAM var sorunsuz bir şekilde Aura yazılımı üzerinden her bir LED'e istediğim rengi atayabiliyorum.
Değiştirecektim unutmuşum😑 bu arada tridentz de soğutucu bulunuyor mu?

1070 güzel kart ama 3700 TL verilmez bu devirde. O paraya 2070 alabilirsiniz. İşemciyi 3600 yaparsanız daha iyi performans alırsınız.
Ne demek hocam her zaman, fakat kasanı C700P yerine şunuda alabilirsin Türkiye stoklarında var ise Cooler Master H500M daha artistik bir kasa, bir bak derim. :)
Kasa güzele benziyor.. Ayrıca bütçem 20000 TL. Arkadaşımın önerisiyle ekran kartını yükseltip rtx 2080 alma kararı aldım. Canavarıma yakında sahip olacağım😀 ve son bir sorum daha var.. 2080 e 16gb ram yeter mi? 32 yapmalı mıyım?

Kasa güzele benziyor.. Ayrıca bütçem 20000 TL. Arkadaşımın önerisiyle ekran kartını yükseltip rtx 2080 alma kararı aldım. Canavarıma yakında sahip olacağım😀 ve son bir sorum daha var.. 2080 e 16gb ram yeter mi? 32 yapmalı mıyım?
Kasa çok çok iyi. :) İnşallah en kısa zamanda ellerinizin altında olur mükemmel bir sistem olacak. 16 GB RAM bence yeterli ha sistemin için fakat herşey extreme olsun diyorsan render sürene biraz katkısı olur, dersen ki ben 1000 TL daha RAM için bütçe ayırabilirim 4x8 GB RAM kitleri var G.Skill'de bir gözat derim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı