Ryzen 7 4700G sızdırıldı

Peki içinde bulunan GPU'nun gücü ne olur? RX 570'e yakın bir şeyler olur mu? AMD bu ne yapacağı belli olmaz sonuçta.

Pek zannetmiyorum, olsa olsa maksimum belki GTX 760/950 ayarı bir GPU olur, yine de dediğiniz gibi belli olmaz bu AMD'nin işi, bir bakmışız Lisa Su abla ve ekibi dahili GPU işinde çığır açmış, dediğin gibi 570 seviyesi bir grafik yongasıyla da bizleri buluşturabilir, ama yine de biraz erken gibi gözüküyor şu durumda .

Intel de ekliyor canım, bu kadar gömmeye gerek yok
Bir de konu Ryzen 7 4700G. Intel'i durduk yere konuya niye dahil ediyorsunuz anlamıyorum.
En büyük ve PC sektöründeki tek rakibiyle kıyaslamayacağım da kimle kıyaslayacağım? Aynı olay Intel konularında da yapılıyor. AMD ile kıyaslanıyor. Hem çok da ciddiye alma, şakayla karışık yazmıştım Ryzen 7 alacak adamın dahili GPU'ya ihtiyacı olur mu tartışılır. Ben + olarak görmem şahsen. Yani i7 10700K ile bunun arasında kalsam Vega'nın olması umrumda olmaz şahsen.

Beni yanlış anlamayın ama sırf AMD'ye övgü olsun diye yapılmış bomboş bir yorum.
Beni yanlış anlamayın ama sırf muhalefet olmak için yazılmış bomboş bir yorum. Zamanında FX serisiyle soba diye dalga geçerken kimse böyle yazmıyor, AMD'yi savunmuyordu (savunulacak tarafı yok, ayrı konu). Devran döndüğünde niye böyle karşı çıkılıyor anlamış değilim. Ha bu arada, AMD'den daha az önce 500 dolar yattı hesabıma bunları yazdığım için.

Dahili grafik kartı olarak yüksek bir şey beklemek bence de doğru olmaz. Sonuçta 8 core 16 thread ve R7 serisi bir islemci olacak. Islemcinin gücü şu an R9 4900hs ile kıyaslanıyor. Yine de AMD 'nin büyük sürpriz yapması az gördüğümüz bir şey değil.

Ekran kartına ihtiyacı olmayan, render tarzı işler için yüksek işlem gücüne ihtiyacı olan kişiler için olacaktır. Güçlü bir şey beklemiyorum ben. Güçlü bir şey koymaya da çalışmazlar zaten. Oyun sisteminde Ryzen 7/i7 klasmanında bir işlemci alan adam en kötü RTX 2060 alıyordur zaten.

10900K 14nm olmasına rağmen 10 çekirdek 20 thread ve dahili GPU ile gelecek. Bu durumda AMD 7nm olmasına rağmen teknolojik olarak geri mi kalmış olacak? AMD övmek için bu kadar düşüp komikleşmeye gerek yok. Bu kadar boş bir yorumu ve beğenenleri görünce kendimi tutamadım hiç yorum yapmamışım gibi davranın.
AMD övmeye devam.

Bu kadar yediğin lafın üzerine hala yazmaya çalışıyorsun Git burdan dostum.

Hayır 7nm 3950X 16 çekirdek 32 thread barındırıyor, Intel'in yeni işlemcisi 14nm 10 çekirdek, gelip burada hala Intel'i savunuyor ne tuhaf bi (ÇOCUK) sun

Son düzenleme:
Hayır 7nm 3950X 16 çekirdek 32 thread barındırıyor, Intel'in yeni işlemcisi 14nm 10 çekirdek, gelip burada hala Intel'i savunuyor ne tuhaf bi (ÇOCUK) sun
[/QUOTE]

İyi de 3950X'in performans olarak rakibi 18C/36T'lik i9-10980XE, ama mimari ve termal verimlilik konusunda şu an AMD'nin daha başarılı ve önde olduğu da su götürmez bir gerçek, bunu kabullenemeyen zaten kusura bakmasın Intel'i savunmaya geçmesin şu anlık.

14nm Intel 10980XE 18 çekirdek 36 thread, 14nm 10940x 14 çekirdek 28 thread.
Daha fazla kendini küçük düşürmeden önce yatağına uzanıp uyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…