Ryzen 7 4700G sızdırıldı

4. nesil Ryzen işlemcilerde R7 4700G geleceğine dair bir bilgi sızdırıldı. 8 Core 16 thread olacakmış bu işlemci, dahili ekran kartı ile ilgili bir bilgi bulamadım. Yaklaşık 200 250 dolar olacakmış bu APU islemci yanı Türkiye'de 1700 1800 lira fiyatının olmasını bekleyebiliriz. İşlemci ile ilgili daha fazla bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@balikeat ilk mesajı yazarken kafamdaki yeni bir cephe açmak değildi. Bu tartışma iki tafarında kendini haklı çıkartana kadar sürecek. Bizimle 2 sayfa tartışıp tüm olayı yıkıp gidemezsin. Dediğin gibi uzatmanın manası yok. Haydi iyi geceler.

10900K 14nm olmasına rağmen 10 çekirdek 20 thread ve dahili GPU ile gelecek. Bu durumda AMD 7nm olmasına rağmen teknolojik olarak geri mi kalmış olacak? AMD övmek için bu kadar düşüp komikleşmeye gerek yok. Bu kadar boş bir yorumu ve beğenenleri görünce kendimi tutamadım hiç yorum yapmamışım gibi davranın.
AMD övmeye devam.
Senin anlamadığın şey şu, Intel bir hata yaptı ve bunu düzeltmeye çalışıyor. Bizim AMD veya Intel'i övmemiz bize para sağlamaz. Piyasanın kızışması kullanıcılar için daha iyi kapışsınlar ki bizde en uygun güçlü işlemciyi alalım ha? Gerçekten gereksiz uzadı herkese iyi geceler.

Beni yanlış anlamayın ama sırf AMD'ye övgü olsun diye yapılmış bomboş bir yorum.
Sen o yorumu yanlış anlama bence. Orada AMD'ye değil, daha küçük transistörlere övgü var. 7nm boyutuna indirgenince faydalarından biri de aynı miktarda transistörü daha küçük alana sığdırabilmek. Bunun neresi bomboş?

Sen o yorumu yanlış anlama bence. Orada AMD'ye değil, daha küçük transistörlere övgü var. 7nm boyutuna indirgenince faydalarından biri de aynı miktarda transistörü daha küçük alana sığdırabilmek. Bunun neresi bomboş?
Ben eminim transistör ne, 7 nanometre derken ne kastettim onu bile bilmeden sallamaya başladı. Gerek yok uzatmaya. Engelledim bitti gitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı