Şu soruyu da bir cevaplasaniz.
Oyun ismi ne?
Şu soruyu da bir cevaplasaniz.
Kral Pubg Mobile OynuyorumOyun ismi ne?
NVIDIA'yı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok GRE çok daha mantıklı.
NVIDIA'yı tanrısallıştırmayı bırakmalıyız illa yayın diye almasına gerek yok GRE çok daha mantıklı.
5 6 yıl sonra 4070 stock haliyle 7900 GRE'yle aynı performansı gösterecek midir sizce?
Peki o zaman bana R9 5900Xli bir sistem dizin buraya yazın ama 38k olsun toplam bütçe
Kral PUBG Mobile Oynuyorum
Reis bunu Tanrı ile falan alakası yok R5 7600 yayın için tam olarak yeterli olmuyor. Hikayeli oyunlarda yeterli olabilir ancak rekabetçi oyunlarda yeterli olmuyor. Bende o işlemci ile yayın açmayı denediğim için söylüyorum. Yayın için minimum 8 çekirdek bir işlemci lazım.
Kral 38k ya bı sistem topla işte bakacağımİlla çok istiyorsan işlemcim iyi olacak diyorsan ona 50kya yakın para vereceğine 7800x3DLi sistem toplarım R5 5900X kötü işlemci değil ama mantıksız.
Yani bir mobil tabanlı oyun oynuyorum onda çekirdek sayısı önemli R9 almayı düşünüyordum fakat sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var gibi.
Kral mobil tabanli oyun diyorum fakat 8 çekirdege kadar çıkıyor ayar menüsündePUBG Mobile için R9´u nabacan reis etme gözünü seveyim.
Kral mobil tabanli oyun diyorum fakat 8 çekirdege kadar çıkıyor ayar menüsünde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.