Ryzen işlemcimin pini kırıldı

Garantisi devam ediyor mu?
Eğer ediyorsa bence parasını vererek yetkili servise tamir ettirebilirsiniz.

Böyle birşeyi daha önce yaptırdınız mi?
Gidin bir bahaneyle değiştirin veriyorlar.

Daha önce yaptırdınız mı böyle bir şey? Ne demeliyim mesela?
Ya aslında @Darkisback haklı bir çalıştırmayı deneyin ve sonuçları yazın.

Denedim ama hata veriyor 4 kere bip sesi geliyor. Görüntü gelmiyor.
Kırılan pinin fotografını atabilir misin? Belki lehimlenebilir.

Nasıl atacağım kardeşim? Dibinden komple kopuk bir halde.
Pardon galiba bu video anakartın pinlerini düzeltiyor sizin işlemci pininizin çözümü var mı bilemiyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Bunu yapan arkadaşla konuştum. Kendisi İstanbul Esenyurt'ta oturuyor. Oraya kargo ile göndermek lazım. Güvenemiyorum üstelik boşa gönderme ihtimalim de var. İşlemci statik elektrikten yanmış da olabilir. Kafam çok karışık aga.
Çankaya bilgisayarcılar çarşısına bir gidip danış derim 🙂

Tanıdığın var mı kardeşim. Bana bu işlerle uğraşan tamirciler lazım. Bornovada ki tamircilerin hepsi leş. Bir halt bilmiyorlar. Hatta bir tanesi tam Intel fanboyu Intel olsa böyle olmaz falan diyor çıldıracaktim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Ryzen 2600 işlemci mi takarken pinlerini yamulttum, sonra baktım ki 1 taneside kırılmış. Yamukları düzelttim ama kırık pin için çare var midir? İzmir'de oturuyorum, onerebileceginiz bir tamirci var mi?
Forum donanimhaber ikinci el bölümüne gir tamir eden biri var tamir olmaz diye birşey yok birde pin bacaklarına bak lüzumsuz bir pin de olabilir. Bütün bacaklar iş yapmıyor çünkü

Forum donanimhaber ikinci el bölümüne gir tamir eden biri var tamir olmaz diye bir şey yok bir de pin bacaklarına bak lüzumsuz bir pin de olabilir. Bütün bacaklar iş yapmıyor çünkü.

Eyvallah kardeşim birini buldum galiba dediğin kişi İstanbul pendikte imiş dükkanı. Yarın kargo yapacağım adam biz neleri hallettik. Bunu da hallederiz dedi ama bakalım 🙂

Arkadaşlar merhaba.
Ryzen 2600 işlemci mi takarken pinlerini yamulttum, sonra baktım ki 1 taneside kırılmış. Yamukları düzelttim ama kırık pin için çare var midir? İzmir'de oturuyorum, onerebileceginiz bir tamirci var mi?

Tak dene belki çalışır pini kırık işlemcinin çalıştığını okumuştum daha önce.

Arkadaşlar merhaba.
Merhaba hocam. Benimde başıma geçmişte böyle bir durum geldi. İstanbul pendikte tamir yapan birisi var. Tek pin i 100 tl gibi bir ücrete yapıyor. Telefonu ;

0545 586 51 64

Evet arkadaşlar merhaba.
İşlemciyi İstanbul pendikte melih diye bir arkadaşa gönderdim. 50 küsur pini kirik işlemciyi tamir ettim çalıştı dedi. Gönderir göndermez 5 dakika da yaptı kargoya verdi. Yarın elimde olacak deneyip göreceğiz. Çalışırsa tekrar sonucu yazacağım. Ama adam gerçekten çok iyi bir esnaf işini iyi yaptığı belli gerisi şans inşallah çalışır.
Merhaba hocam. Benimde başıma geçmişte böyle bir durum geldi. İstanbul pendikte tamir yapan birisi var. Tek pin i 100 tl gibi bir ücrete yapıyor. Telefonu ;

0545 586 51
Eyvallah kardesim. Aynı kişi mi bilmiyorum ama Pendik'te Melih diye bir arkadaşa gönderdim. Sağolsun yapti gibi yarın işlemci elimde olacak hayırlısı ile burada sonucu paylaşacağım.
Evet arkadaşlar bugün sabah geldi işlemci denedim çok şükür çalışıyor. Vallaha yapan arkadaştan Allah razı olsun. Siz siz olun tuttuğunuz takım yenildikten sonra asla kasanızı falan temizlemeye kalkmayın. İnsan sinirden hata yapabiliyor :)
Evet arkadaşlar bugün sabah geldi işlemci denedim çok şükür çalışıyor. Vallaha yapan arkadaştan Allah razı olsun. Siz siz olun tuttuğunuz takım yenildikten sonra asla kasanızı falan temizlemeye kalkmayın. İnsan sinirden hata yapabiliyor.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar merhaba.
İşlemciyi İstanbul pendikte melih diye bir arkadaşa gönderdim. 50 küsur pini kirik işlemciyi tamir ettim çalıştı dedi. Gönderir göndermez 5 dakika da yaptı kargoya verdi. Yarın elimde olacak deneyip göreceğiz. Çalışırsa tekrar sonucu yazacağım. Ama adam gerçekten çok iyi bir esnaf işini iyi yaptığı belli gerisi şans inşallah çalışır.

Eyvallah kardesim. Aynı kişi mi bilmiyorum ama Pendik'te Melih diye bir arkadaşa gönderdim. Sağolsun yapti gibi yarın işlemci elimde olacak hayırlısı ile burada sonucu paylaşacağım.
Evet arkadaşlar bugün sabah geldi işlemci denedim çok şükür çalışıyor. Vallaha yapan arkadaştan Allah razı olsun. Siz siz olun tuttuğunuz takım yenildikten sonra asla kasanızı falan temizlemeye kalkmayın. İnsan sinirden hata yapabiliyor :)
Evet arkadaşlar bugün sabah geldi işlemci denedim çok şükür çalışıyor. Vallaha yapan arkadaştan Allah razı olsun. Siz siz olun tuttuğunuz takım yenildikten sonra asla kasanızı falan temizlemeye kalkmayın. İnsan sinirden hata yapabiliyor.
Hocam selamlar. Tamirden bu yana bi sıkıntı yaşadınız mı acaba hala stabil kullanıyor musunuz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı