Ryzen mi Intel mi?

Konuyu eksik anlatım düzeltelim. Elimde Kingston Hyprex 8GB ve Kllisre 8GB RAM ler var ikisi de 2133 MHZ, oynadığım oyunlar BF1 gibi işlemciye abanan oyunlar.
Eğer Ryzen e geçmemi önerirsiniz Asus Aura gibi yazılım destekleyen anakartları almak işime gelir ve eski Anakart ve işlemciyi satarak daha az para harcayabilirim. Bunları hesaba katarak bana anakart ve işlemci önerirsiniz güzel olur.

@Küçük kobra Sendeki 16GB RAM eğer 2 tane 8GB ise onları 800'e çok rahat okutursun. Pazarlık ile 760'a kesin satarsın. Herkes bilmiyor bu nanokatolog daki RAM'i. 2 tane alırsın. Paran gitmemiş olur.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz yani. Burda insanları nasıl kazıklayacağını arkadaşa çok güzel anlatmışsınız.

Intel alın. Çünkü testlerde de göreceksiniz ki Ryzen Intel chipsetlere göre daha düşük performans veriyor. Intel alıcaksanız 8.nesil'den aşağı almayın .Söylemeden geçmeyim Intel AMD'den daha sık soket değiştirir.
CPU kullanımına baktınız mı? Buradaki sonuç AMD işelmcilerde İntele göre daha yüksek ekran kartların kullanıldığında İntel çerez gibi kalıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı