Ryzen Refresh Beklenmeli mi?

XratedManfanser

Hectopat
Daha fazla  
Bir konuda bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var.
Benim Skylake bir sistemin var. sistemde i7 6700k işlemci, GTX 1070 ekran kartı, 500 GB 960 Evo ve 32 GB Dual channel 3000 MHz RAM mevcut. Oyunlar için gayet yeterli fakat benim boş vakitlerimde 3D programlar ile epeyce haşır neşir oluyorum. Haliyle render almak istediğimde biraz zaman alıyor ve özellikle de Maya ve Mudbox'da polygon sayısı yükseldikte bilgisayar baya yavaşlıyor.
Benim sormak konu bir çok sitede ve forumda Ryzen 2800X işlemcinin 12 Core/ 24 Thread olacağı ve overclock ile 4.5 Ghz gibi bir hızda çalışacağı fakat Meltdown ve Specter bigi açıkları barındıracağı söyleniyor. Bu durumda işlemciyi değiştirmek istediğimde anakart da lazım bütçem yaklaşık 650 Dolar civarında. sistemi update etmek için 14 ay daha bekleyip 2019 nisan mı beklenmeli yoksa mayıs ortası gibi piyasada olacak olan 2800X işlemci ile X470 anakart mı alınmalı ?
Benim yapmak istediğim şey çekirdek sayısını arttırmak.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı