Miraculin
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Ceryan Mühendisi
Öncelikle ekteki Ryzen işlemcilerinin desteklediği RAM'lere dikkat çekmek istiyorum.
Çok merak etiğim bir konu yardımcı olursanız çok sevinirim.@Recep Baltaş <3. Teşekkürler.
RAM'lerin biri Kingston Hyperx Savage, diğeri ise Kingston Hyperx FURY. Burada benim sormak istediğim modeller arası fark değil, single rank 2666 vs dual rank 2666 (XMP)
Channel ile Rank farklı kavramlar lütfen bodoslama yorum yapmayın.
+güncel
- Masaüstü sistem tavsiyelerinin bu ayki listesinde; Üst Seviye Oyun – F/P - Ryzen > RAM önerisi : Kingston Hyperx FURY 16GB DDR4 2666MHz CL15 DR 2Rx8 Siyah PC Performans Bellek Kiti (2x8GB) HX426C15FBK2/16
- Fakat bu RAM Dual Rank ve Ryzen Dual rank ile 2400 MHz destekli gözüküyor, XMP ile 2666 de çalaşacağını biliyorum ama Kingston Hyperx Savage 16GB DDR4 2666 MHz CL13 SR 1Rx8 Siyah PC Performans Bellek Kiti (2x8GB) HX426C13SB2K2/16 bu Single Rank 2666 MHz RAM alsam Dual rank olanın yerine bir performans artışı sağlar mı?
Çok merak etiğim bir konu yardımcı olursanız çok sevinirim.@Recep Baltaş <3. Teşekkürler.
RAM'lerin biri Kingston Hyperx Savage, diğeri ise Kingston Hyperx FURY. Burada benim sormak istediğim modeller arası fark değil, single rank 2666 vs dual rank 2666 (XMP)
Channel ile Rank farklı kavramlar lütfen bodoslama yorum yapmayın.
+güncel