Evet, 2018 model bilgisayarınızda 2016 yılından kalma sürücüler kullanmak istiyorsanız, buyrun kapı orada. Yarın bilgisayarıma virüs girdi, yok öyle oldu, böyle oldu diye sızlanırsanız da buradan destek alamazsınız, baştan uyarayım.
Ayrıca, kurulum ekranında Windows 7 "ESKİ" olduğu için gerekli USB sürücüleri içerisinde barındırmıyor. Aynı Windows XP "GİBİ". Size bir şeyler anımsatıyor mu acaba ESKİ ve XP kelimeleri? 2009'da çıkıp, Ocak 2020'de UZATILMIŞ desteği de kesilecek olan bir işletim sistemi artık ÇÖP olmuştur.
Windows 10 arka planda o kadar abuk subuk işlemler çalıştırmıyor. Halen daha elindeki işletim sisteminin hangi mantık üzerine çalıştığını bilmeyenler ellerinden gelen çamuru üzerine atıyor. 8 ve 9 yıllık dizüstülerimde sorunsuz çalışan işletim sistemine sahibim. Ne bir kasmasını gördüm, ne bir gereksiz işlem yapıp yavaşladığını.
Kısaca, artık Zihninizi yeniliklere açın ve bırakın güncel teknolojiyi güncel teknolojilerle kullanın ki nimetlerinden yararlanın. Gerçi şu mesajlarınızı attığınız bilgisayarın XP olduğunu gördükçe Windows'un yeni nimetlerine ne kadar karşı olduğunuz bariz ortada, o da ayrı bir dava.