Ryzen5 2600X B450M VDH Max onboard görüntü alma

52Smaug52

Centipat
Arkadaşlar, B450M VDH Max anakartım, Ryzen5 2600X işlemci ve RX 5700 ekran kartım var.
2 monitörüm var. Birinci monitöre HDMI ile bağlantı yaptım. Ancak ikinci monitöre VGA ile anakart üzerinden giriş yapamıyorum. BIOS'tan seçeneklere baktım ama bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. VGA'yı bağladıgımda sleep mode diyor monitörde.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600X işlemcide dahili ekran kartı bulunmaz. AMD işlemcilerin G ibareli olanlari APU diye adlandiriliyor. O işlemciler dahili ekran karti bulundurur. Sizin şu anki konfigürasyonunuzda bu bağlantı ile görüntü alınamaz. HDMI - VGA çevirici ile ekran kartı üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz ikinci monitöre.

Paylaşılan sistem belleği nereden geliyor o anakarttan gelmiyor mu?
R5 2600X işlemcide dahili ekran kartı bulunmaz. AMD işlemcilerin g ibareli olanlari APU diye adlandiriliyor. O işlemciler dahili ekran karti bulundurur. Sizin şu anki konfigürasyonunuzda bu bağlantı ile görüntü alınamaz. HDMI - VGA çevirici ile ekran kartı üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz ikinci monitöre.

Paylaşılan bellek nereden geliyor acaba.
Hem işlemciniz üzerinde grafik birimi yok, hem olsa bile harici grafik birimi takıldığı zaman anakarttan görüntü alamazsınız.
Paylaşılan bellek nereden geliyor acaba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı