- Makaleler
- 21
Direk sinerji de olan 3000 MHz RAM'i al gitsin uğraşma bence de Nanokatalog ile falan.
Klasik müşteri geçiştirme yalanlarından size de söylemişler, aynisini bana da soylemislerdi, ben 11 Martta RAM siparişi verdim Nanokatalogtan, hâlâ tedarik sürecinde bir buçuk ay oldu, beklemek sıkıntı değil diyorsanız buyrun bekleyebilirsiniz.Gskill 16GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C15D-16GVRB - Nanokatalog
Verdiğim link, Nanokatalog üzerinden. Önceki yazımda beğenmiyorum demiştim fakat yeni e-mailime geri dönüşü hazılıca alınca açıkcası memnun oldum. Sipariş vermem halinde ürünü, Avrupa depolarından bir hafta içinde temin edip 1 ila 2 iş günü içinde elime ulaştıracaklarını söylediler. Ucuz olmasıda aklıma yatan başka bir tarafı. Forumda da çok alışveriş yapan var ve güvenilir olduğunu söyledilr. Umarım bir sorun çıkmaz. Admin bey konuda yazılacak pek bişey kalmadı, istersen kilitle. Sevgiyle kalın.
Yurt dışından bir haftada getireceklerini söylediler. Ama benim için müşteri analizleri daha önemli. Sağ olun bilgilendirdiğiniz için, başka sitelere yöneleyim.Klasik müşteri geçiştirme yalanlarından size de söylemişler, aynisini bana da soylemislerdi, ben 11 Martta RAM siparişi verdim Nanokatalogtan, hâlâ tedarik sürecinde bir buçuk ay oldu, beklemek sıkıntı değil diyorsanız buyrun bekleyebilirsiniz.
Ben de şuan siparişi iptal ettim. Paranın hesabıma geçmesi nereden baksak 2 haftayı bulur. Bu süreçte RAM araştırması yapacağım.Yurt dışından bir haftada getireceklerini söylediler. Ama benim için müşteri analizleri daha önemli. Sağ olun bilgilendirdiğiniz için, başka sitelere yöneleyim.Klasik müşteri geçiştirme yalanlarından size de söylemişler, aynisini bana da soylemislerdi, ben 11 Martta RAM siparişi verdim Nanokatalogtan, hâlâ tedarik sürecinde bir buçuk ay oldu, beklemek sıkıntı değil diyorsanız buyrun bekleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.