S10 Lite vs iPhone SE 2020

S10 Lite vs iPhone SE 2020

• S10 Lite

Oy: 10 34,5%
  • iPhone SE 2020

Oy: 19 65,5%

• Oy verenlerin toplamı
    29
Merhaba

İki telefon arasında kaldım sizler neyi önerirsiniz acaba? 4-5 yıl kullanmak istiyorum telefonu ve bu sürede de güncelleme alması benim için önemli. Samsung 4-5 yıl güncelleme vermez gibi ama apple tarafında daha mümkün. Teşekkür ederim.
SE 2020 çok daha iyi olucak şuan ki piyasadaki telefonlardan.
Ben de SE vardı önceden yani 7plusdan daha hızlı açılıyordu test videolarını izleyebilirsin, yeni çıkacak cihaz 11 Den hızlı olucağını düşünüyorum

SE 2020 çok daha iyi olucak şuan ki piyasadaki telefonlardan.
Ben de SE vardı önceden yani 7plusdan daha hızlı açılıyordu test videolarını izleyebilirsin, yeni çıkacak cihaz 11 Den hızlı olucağını düşünüyorum
Evet haklısın daha hızlı açılıyor telefon çünkü display küçük 3gb ram ve a13 çip ile harikalar yaratabiliyor :)

Bence Android taraf daha iyi fakat heves etmişsin o yüzden iOS al bir kere içinde kalmasın. iOS de Android de iyi işletim sistemleri zaten o yüzden donanıma bakmak daha mantıklı geliyor bana, bu durumda da S10 Lite genel olarak daha iyi gözüküyor.

Kendi şahsi fikrim olarak 2020 yılında HD çözünürlükte olan bir telefona 5300TL vermem. Her yanından kırpılmış ama donanım olarak son nesil. Yinede vermem o parayı ona. O bütçelerde o çok iyi performanslarda Android telefonlara yönelirdim. S10e, S10, S10 lite alabilirsin. Yerinde olsam bütçeme biraz daha ekleme yapar S10 alırdım. Amiral gemisi bir Android telefon 4 yılı rahatlıkla çıkaracaktır.

iPhone SE iyi bir cihaz ama pil ömrü biraz sıkıntılı altında çok güçlü bir işlemci var ve bu işlemci o telefonun küçücük pilini su gibi emebilme potansiyeline sahip.
Keşke iPhone SE Plus diye bir model olsaydı o zaman harika olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı