Ben de öyle düşünüyorum. Yorumun için teşekkür ederimiPhone SE 2020 öneririm çünkü bana iOS daha avantajlı gibi geliyor ama zevk meselesi ise S10 Lite alınabilir.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma![]()
Ben de öyle düşünüyorum. Yorumun için teşekkür ederimiPhone SE 2020 öneririm çünkü bana iOS daha avantajlı gibi geliyor ama zevk meselesi ise S10 Lite alınabilir.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma![]()
SE 2020 çok daha iyi olucak şuan ki piyasadaki telefonlardan.Merhaba
İki telefon arasında kaldım sizler neyi önerirsiniz acaba? 4-5 yıl kullanmak istiyorum telefonu ve bu sürede de güncelleme alması benim için önemli. Samsung 4-5 yıl güncelleme vermez gibi ama apple tarafında daha mümkün. Teşekkür ederim.
Evet haklısın daha hızlı açılıyor telefon çünkü display küçük 3gb ram ve a13 çip ile harikalar yaratabiliyorSE 2020 çok daha iyi olucak şuan ki piyasadaki telefonlardan.
Ben de SE vardı önceden yani 7plusdan daha hızlı açılıyordu test videolarını izleyebilirsin, yeni çıkacak cihaz 11 Den hızlı olucağını düşünüyorum
Evet haklısın daha hızlı açılıyor telefon çünkü display küçük 3GB RAM ve A13 çip ile harikalar yaratabiliyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.