Ben S20 FE alınması taraftarıyım 4 yıllık cihaz her ne kadar güçlü olsa da güncelleme desteği bitti.Hocam bende ikinci el S10+ düşünüyorum ne dersiniz?
Ben S20 FE alınması taraftarıyım 4 yıllık cihaz her ne kadar güçlü olsa da güncelleme desteği bitti.Hocam bende ikinci el S10+ düşünüyorum ne dersiniz?
Ben S20 FE alınması taraftarıyım 4 yıllık cihaz her ne kadar güçlü olsa da güncelleme desteği bitti.
Biliyorum iki cihaz arasından s20fe önerdim. Android guncellemesi belki alır diyorlar.S20FEnin de bitti maalesef. Sadece güvenlik yaması alacak.
Bende s8 vardı anneme verdim. Çıktığı zamandan 4 5 ay sonra alınmıştı hala çok güzel akıcı bir telefon. Şu an bende s10+ var. Çok güzel bir telefon. Benim memnun olmadığım durumlar büyük olması ve ön kamera konumu. Bir de biraz narin. Daha yeni düşürdüm ön cam kırıldı. değişim ücreti Samsung serviste 4k. S8 üzerinden yola çıkarsak çıkışından itibaren 6-7 sene daha götürür. Yani 2-3 sene daha üzmez bence.Herkese teşekkür ederim. Aslında bu soruyu başkasının konusunda sormuştum moderatörler ayrı bir konu olarak açmış.
Madem konu olarak açılmış şöyle izah edeyim. Ben aslında almışken sağlam bir telefon alayım beni epey götürsün diye S22 Ultra almak istiyordum. Fakat malum 30k fiyatı olunca bir türlü ulaşamıyorum ona. Bende rotayı eski de olsa iyi olan, iPhone misali uzun yıllarda geçse performansını mümkün olduğunca yüksek olan telefonlara yöneldim ve bu yönelimim geçmiş zamanın bile olsa kendi markasının o dönem çıkmış en iyi telefonlarından olacaktı. Mesela S10+, zannedersem bu telefon çıktığı yılların kendi markasının en iyi 2 telefonundan biriydi. O yüzden radarıma bu telefonun 2. ellerini aldım. 2. el olarak maksimum 8k, hadi taş çatlasın ite kaka 9K fiyatlarında telefon alacağım. Bu kriterde S10+'ı önerir misiniz?
Alacağın fiyata bağlı. Bütçen nedir ?Hocam bende ikinci el S10+ düşünüyorum ne dersiniz?
8-9 bin lira hocam.Alacağın fiyata bağlı. Bütçen nedir ?
Fazla S10+ için. Daha ucuza bulunabilecek bir cihaz bu arada. Yerine üzerine biraz koyup sıfır S20 FE alabilirsin. İkinci el için Samsung S20+, S20 FE, Note 10+ bulabilirsin. iPhone XS ve SE2020’de bulabilirsin.8-9 bin lira hocam.
Hocam bende ikinci el S10+ düşünüyorum ne dersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.