S10+ vs S10 5G

ÖmerY.

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle Samsung S10+ ile S10 5G modelleri arasında kaldım. 2 ay daha bekleyip 5G mi alsam yoksa şimdi + modelini mi alsam bilemedim. Ve bu telefonların sar değeriyle alakalı bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Son olarak şu zamanlarda telefonu yeni alanlar 8 GB RAM yerine 6 GB RAM ile karşılaşmışlar.

Samsung'dan bununla alakalı haber yok. O yüzden biraz sıkıntılı çünkü telefonu yurt dışından gelecek. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın için teşekkürler. S10 5G yi sadece 5G özelliği için değil aynı zamanda ekranı daha büyük kameraları daha iyi ve şarj kapasitesi daha büyük. Bunları göz önünde bulundurduğumuzda yine + almalı mıyım? Lütfen sert algılama, sadece tekrar sordum sonuçta az para değil

Oldukça pahalı bir ürün olacaktır, türünün ilk örnekleri çünkü. Onun dışında o paraları verebiliyorsanız hiç sorun etmeden alabileceğiniz bir telefon olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…