S20 FE alınır mı?

Taksit kısmı uyarsa GT2'de bakabilirim, artı kısımları neler?
Ekran kısmında daha doğru renkler gösterir (HDR10 ve HDR10+)dayanıklılık olarak da daha iyi.
Pil kısmında çift hücreli batarya var 2500+2500 olarak. Daha uzun süre pil sağlığını yukarıda tutar.

Kamera konusunda biraz geride ancak normal bir kullanıcıysanız çok da fark etmezsiniz.
Biraz ısınan bir işlemcisi var ama cihazda soğutma mevcut. s20fe'den daha iyi bir performans verecektir.

Fazla fotoğraf çeken biri değilim, diğer artılarından dolayı mantıklı geldi, uyarsa onu tercih edebilirim o zaman.
Ekran kısmında daha doğru renkler gösterir (HDR10 ve HDR10+)dayanıklılık olarak da daha iyi.
Pil kısmında çift hücreli batarya var 2500+2500 olarak. Daha uzun süre pil sağlığını yukarıda tutar.

Kamera konusunda biraz geride ancak normal bir kullanıcıysanız çok da fark etmezsiniz.
Biraz ısınan bir işlemcisi var ama cihazda soğutma mevcut. s20fe'den daha iyi bir performans verecektir.

Yakın zamanda kafamda telefonu değiştirmek gibi bir fikir vardı ve indirimde görünce sizlerin de fikirlerini almak istedim, bu fiyata değer mi? Kullanım amacım daha çok günlük kullanım, panel kalitesi ve pil ömrü önemli benim için. Ek olarak ikinci elde 8 bin civarına daha iyi alternatifler bulunabilir mi?

2022'nin amiral gemisi telefonu her anlamda tatmin eder 4K fark ile S21 FE almaya gerek.

Alınır. O bütçelerde alınacak en iyi telefonlardan birisi. En büyük eksi yanı ömrünü yavaştan dolduruyor olması.

1.5 senedir kullanıyorum. Öncelikle güncelleme desteği bitti, Android 13'ü aldı, 14'ü almayacak.

Şarjı yoğun kullanım + 120Hz aktifken 1 günü çıkarmıyor. Mobil Veri ile 4-4.5 saat ekran süresi alabiliyorum. Günde 8-9 saat kullandığım için bi gece, bi de gün içinde şarj ediyorum. Galaxy Watch 4 saatim + Smarttag'da sürekli bağlı, Bluetooth sürekli açık yani. Bunun da bariz şekilde ekran süresine etkisi var. Ayrıdan 25W adaptör aldım 1 saatte doluyor, o yüzden ben pek sorun etmiyorum bu durumu.

Oyun için alacaksan tavsiye etmiyorum zira Samsung cihaza ayar çekmiş, cihaz belli bir ısıya ulaşınca işlemci kendini kısıtlıyor ve bu ayarı kapatamıyorsun. Örneğin pubg açıyorum ilk maç yağ gibi akıyor, ikinci maça kadar cihaz ısınıp hız kesiyor 2. Maç donma kasma olmasa da akıcılık gidiyor, FPS'nin düştüğünü bariz şekilde anlıyorsun. Ufak tefek okey, dr. Driving gibi oyunlarda sıkıntı yok, sadece Pubg gibi oyunlarda dediğim oluyor.

Harici memnun olmadığım hiçbir yönü yok. İşlemci kuvveti ve kamera performansı yönünden İphone 11 dengi bir cihaz. Ekran kalitesi olarak 11'den çok daha iyi. Özellikle kamerada 3X optik, 30X normal Zoom çok işimi görüyor.

1.5 sene önceye dönüp tekrar cihaz seçmem gerekse yine S20 FE'yi seçerdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı