19-20 saatte bir şarja takıyorum ekran sürem 6 saat civarı oluyor. Oyun oynamıyorum günlük kullanım ve %15 altına indiği zaman güç tasarrufu modunu açıyorum. 2 gün önce Android 11'e geçtim batarya konusunda kesin bir şey söyleyemem çünkü çok yeni cihaz updateler ile batarya performansı değişkenlik gösterebilir. Test etmek için PUBG yükledim 1 el oynadım 50 55 dakika oynamada %15 şarj gitti ve 60 FPS sabitti maç boyunca. Isınma konusunda cihaz ısınıyor ancak abartılacak bir seviyede değil. Kamera kullanırken ve oyun oynarken elimde işlemci kısmında sıcaklık hissediyorum. Her hangi bir ekran sorunu yaşamadım ekranından gayet memnunum. Sadece çok düşük parlaklıkta 0 ışık bir ortamda dark mode açık iken bazı kısımlarda siyah tonlarda bir grimsilik oluyor ancak bu Amoled ekranlarda olan bir şeymiş. Bunun dışında ekranından çok memnunum. Ekranda hiç bir kasma yaşamadım cihazı 120Hz de kullanıyorum aldığımdan beri değiştirmedim ve yazdığım değerlerde 120Hz kullanımda iken elde ettiğim sonuçlar.