S20 FE nasıl?

• Konuyu başlatan 2727
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.364
S20 FE'de 120 hz AMOLED ekran vardı, yeni çıkacak olanda 60 hz'e düşürme gibi bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. Henüz sızıntı aşamasında, çıkışa yakın netleşir herhalde.
Diyelim işlemci güzel oldu Türkiye ye geldi fiyat bandı aynı olacak mı?

Batarya ömrü kısa ve işlemciden dolayı telefon kasıyor diyorlar bir de sarj süresi ne kadar
19-20 saatte bir şarja takıyorum ekran sürem 6 saat civarı oluyor. Oyun oynamıyorum günlük kullanım ve %15 altına indiği zaman güç tasarrufu modunu açıyorum. 2 gün önce Android 11'e geçtim batarya konusunda kesin bir şey söyleyemem çünkü çok yeni cihaz updateler ile batarya performansı değişkenlik gösterebilir. Test etmek için PUBG yükledim 1 el oynadım 50 55 dakika oynamada %15 şarj gitti ve 60 FPS sabitti maç boyunca. Isınma konusunda cihaz ısınıyor ancak abartılacak bir seviyede değil. Kamera kullanırken ve oyun oynarken elimde işlemci kısmında sıcaklık hissediyorum. Her hangi bir ekran sorunu yaşamadım ekranından gayet memnunum. Sadece çok düşük parlaklıkta 0 ışık bir ortamda dark mode açık iken bazı kısımlarda siyah tonlarda bir grimsilik oluyor ancak bu Amoled ekranlarda olan bir şeymiş. Bunun dışında ekranından çok memnunum. Ekranda hiç bir kasma yaşamadım cihazı 120Hz de kullanıyorum aldığımdan beri değiştirmedim ve yazdığım değerlerde 120Hz kullanımda iken elde ettiğim sonuçlar.

19-20 saatte bir şarja takıyorum ekran sürem 6 saat civarı oluyor. Oyun oynamıyorum günlük kullanım ve %15 altına indiği zaman güç tasarrufu modunu açıyorum. 2 gün önce Android 11'e geçtim batarya konusunda kesin bir şey söyleyemem çünkü çok yeni cihaz updateler ile batarya performansı değişkenlik gösterebilir. Test etmek için PUBG yükledim 1 el oynadım 50 55 dakika oynamada %15 şarj gitti ve 60 FPS sabitti maç boyunca. Isınma konusunda cihaz ısınıyor ancak abartılacak bir seviyede değil. Kamera kullanırken ve oyun oynarken elimde işlemci kısmında sıcaklık hissediyorum. Her hangi bir ekran sorunu yaşamadım ekranından gayet memnunum. Sadece çok düşük parlaklıkta 0 ışık bir ortamda dark mode açık iken bazı kısımlarda siyah tonlarda bir grimsilik oluyor ancak bu Amoled ekranlarda olan bir şeymiş. Bunun dışında ekranından çok memnunum. Ekranda hiç bir kasma yaşamadım cihazı 120Hz de kullanıyorum aldığımdan beri değiştirmedim ve yazdığım değerlerde 120Hz kullanımda iken elde ettiğim sonuçlar.
Peki dün HWP yayında PUBG mobilede çok kasıyor dedi sen telefonu kullanırken öyle bir kasma yaşadın mı

Bu arada ben Vatan Bilgisayar'dan değişim kampanyası ile cihazı 4700TL ye aldım. Galaxy S7 kullanıyordum Samsung mağazası değişim kampanyası için bana 500TL fiyat vermişti Vatan ise 1.106TL fiyat verdi bu fırsatı değerlendirmek için satın aldım direk. Verdiğim parayı da hesaba katarak değerlendirmem gerekirse cihaz verdiğim parayı fazlası ile hak ediyor.

Peki dün HWP yayında PUBG mobilede çok kasıyor dedi sen telefonu kullanırken öyle bir kasma yaşadın mı

Hiç yaşamadım. Playstore'dan FPS meter diye bir uygulama indirdim. Oyun içinde 60FPS sabitti. 120Hz olduğu için daha yüksek FPS almam gerekir diye düşünmüştüm ancak alabildiğim en yüksek grafik ayarlarda 60' a sabitliyor oyun galiba.

Hiç yaşamadım. Playstore'dan FPS meter diye bir uygulama indirdim. Oyun içinde 60FPS sabitti. 120Hz olduğu için daha yüksek FPS almam gerekir diye düşünmüştüm ancak alabildiğim en yüksek grafik ayarlarda 60'a sabitliyor oyun galiba.

PUBG Mobile'de 60FPS üstüne çıkamıyorsun

Bu arada ben Vatan Bilgisayar'dan değişim kampanyası ile cihazı 4700TL'ye aldım. Galaxy S7 kullanıyordum Samsung mağazası değişim kampanyası için bana 500TL fiyat vermişti Vatan ise 1.106TL fiyat verdi bu fırsatı değerlendirmek için satın aldım direk. Verdiğim parayı da hesaba katarak değerlendirmem gerekirse cihaz verdiğim parayı fazlası ile hak ediyor.

Peki günlük kullanımda telefon çok kasıyor çok ısınıyor ya da çok çabuk şarjı bitiyor mu Exynos'la ilgili insanların güzel yorumları yok çünkü

Bu arada ben Vatan Bilgisayar'dan değişim kampanyası ile cihazı 4700TL'ye aldım. Galaxy S7 kullanıyordum Samsung mağazası değişim kampanyası için bana 500TL fiyat vermişti Vatan ise 1.106TL fiyat verdi bu fırsatı değerlendirmek için satın aldım direk. Verdiğim parayı da hesaba katarak değerlendirmem gerekirse cihaz verdiğim parayı fazlası ile hak ediyor.

Peki 6 GB RAM yeterli oluyor mu diyat bandına göre bana biraz az gibi geldi

Son düzenleme:
Pubg MOBİLE de 60fps üstüne çıkamıyorsun

Peki günlük kullanımda telefon çok kasıyor çok ısınıyor yada çok çabuk şarjı bitiyor mu exynosla ilgili insanların güzel yorumları yok çünkü

Peki 6gb ram yeterli oluyor mu diyat bandına göre bana biraz geldi
Kendi deneyimime göre sorularının cevabını 2 yorum önce yazdım . Ram konusunda 6 ile 8 in farkını kolay kolay fark edebileceğini sanmıyorum. 20 uygulama açıp sürekli geçişler yapıp aralarında anca o zaman fark edersin herhalde.

Kendi deneyimime göre sorularının cevabını 2 yorum önce yazdım . Ram konusunda 6 ile 8 in farkını kolay kolay fark edebileceğini sanmıyorum. 20 uygulama açıp sürekli geçişler yapıp aralarında anca o zaman fark edersin herhalde.
Yardımcı olduğun için teşekkürler bu telefonu alıcağım
4K video izleyebiliyor musun?Yani ekran 4k video destekliyor mu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı