S20 FE sarji 2 saatte bitiyor

Söylemeyeceğim bana kafa tutacaksın. Hiç seninle tartışmaya girmek istemiyorum. @berat3636 ben bugün konuşmayacağım, hocam sen konuşursan sevinirim.
Yoruldum. O kadar yoruldum ki...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde ilk zamanlarda bu durumu normal karsilardim ve 2 haftada pilin gercek performansina donecegini biliyorum. Fakat 2 hafta olmasina birkac gun kaldi pil durumu cok kotu. Sadece 2 saat ekran acikken 100'den 30'a dustu. 2 haftaya duzelmesi gerekmiyor muydu? Sorun ne?
sorun sizde bence

Normalde ilk zamanlarda bu durumu normal karsilardim ve 2 haftada pilin gercek performansina donecegini biliyorum. Fakat 2 hafta olmasina birkac gun kaldi pil durumu cok kotu. Sadece 2 saat ekran acikken 100'den 30'a dustu. 2 haftaya duzelmesi gerekmiyor muydu? Sorun ne?

Vallahi ben boyle bir sorun yasamiyorum S21 FE 8 256 Snapdragon versyonu var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231113_203655_Device care.jpg
    Screenshot_20231113_203655_Device care.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar always on display acayip şarj yediğini fark ettim. Sabah ve öğlen şarjda herhangi bir sorun olmadığı, fakat saat 3'ten sonraya ayarlamıştım ben açılması için ve gerçekten çok hızlı şarjını bitiyor. 1 saat önce Full şarj ettim ve sadece 17 dakika ekran açıkmış fakat ona rağmen şu an şarjım %81. always on display kadar şarj yiyen bir teknoloji görmedim. Bu kadar şarj yemesi bile anormal geldi bana. Hala şüpheliyim. Yarın Samsung bayiisi vardı yakında ona gidip soracağım.

Exynos 990 Fiyasko
Snapdragon 865'i kullanan en verimsiz telefon serisi zaten s20 kısacası almakla bile yanlışlık yapmışsınız

Arkadaşlar always on display acayip şarj yediğini fark ettim. Sabah ve öğlen şarjda herhangi bir sorun olmadığı, fakat saat 3'ten sonraya ayarlamıştım ben açılması için ve gerçekten çok hızlı şarjını bitiyor. 1 saat önce Full şarj ettim ve sadece 17 dakika ekran açıkmış fakat ona rağmen şu an şarjım %81. always on display kadar şarj yiyen bir teknoloji görmedim. Bu kadar şarj yemesi bile anormal geldi bana. Hala şüpheliyim. Yarın Samsung bayiisi vardı yakında ona gidip soracağım.
RN 10S Bütün Gün AOD açık sorun yaşamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı