S20 FE satılıp iPhone 12 mini geçilir mi?

Bütçe
22000
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba, S20 FE cihazımı satıp 2.el iPhone 12 mini almak istiyorum cihazımı seviyorum ama bazı konularda isteklerimi karşılamıyor siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryadan mı şikayetçisin?

Küçük telefon seviyorsanız geçilebilir. Ben de S20 FE kullanıyorum ve çok memnunum fakat S20 FE bile büyük bir telefon bana göre. Ben de 2 sene sonra falan sırf küçük diye 13 miniye ya da SE 4'e (çıkarsa ve iyi bir cihaz olursa) geçeceğim.

Bence değmez S20 FE de kalın.

Bataryadan mı şikayetçisin?

Hocam kişiye göre değişir ama emin olun iPhone mini serisi çok ufak bunu bilseniz iyi olur bence yaklaşık 1 sene daha S20 FE kullanın sonra başka bir telefona geçersiniz. Ayrıca neden şikayetçisiniz gayet yeterli bir telefon aslında.

Hem batarya, hem oyun konusunda şikayetçiyim son 2 haftadır şarjım çok hızlı gidiyor hafif bir takılma da var.

Hem batarya, hem oyun konusunda şikayetçiyim son 2 haftadır şarjım çok hızlı gidiyor hafif bir takılma da var.
12 miniden batarya beklemeyin. S20 FE'den iyi olmasını bırakın dahada kötü gelecektir. 12 Pro'ya veya S23'e çıkarsanız okey ama.

Hocam bütçenizde S22 mantıklı olabilir ama temiz 2.el kullanırım derseniz Galaxy S23, FE ve Plus bulabilirsiniz. Bütçenizi 1-2 bin tl daha arttırabilirseniz alternatif olarak realme gt 2 pro var o kamera ve güncellik olarak s22 den bir tık daha zayıf ama performans ve batarya kısmında daha iyidir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı