Selfie kamerası hariç A54'ün S20 FE'den iyi bir yanı yok. Büyük bir işlemci downgrade yaşamışsınız + 1 saat sot için.
@Arda126 3 aydır S20 FE kullanıcısıyım. Başta A34 ve A54'e yanaşmıştım fakat sonrasında derin bir araştırma yaptığımda ve gidip telefonları incelediğimde S20 FE ile yarışamayacaklarını gördüm ve S20 FE satın aldım. X3 Pro bataryasını biliyorum en baba 8 saat sot sunacaktır. S20 FE'de 7,5 saat görmeniz mümkün 60Hz ile. 120 Hz'de ise maksimum 6 saat falan görebilirsiniz. X3 Pro ile S20 FE arasındaki en büyük fark ekran aslında. IPS LCD'den super AMOLED'e geçince büyük devrim yaşayacağınızı düşünüyorum. 2'nci fark ise kamera. S20 FE cidden A34'e, A54'e ve X3 Pro'ya göre güzel bir kamera sunuyor. Bunu göz ardı etmeyin derim. Şimdi gelelim bu fiyat bandında S20 FE'den başka daha dengeli bir cihaz var mı sorunuza. S20 FE'den dengeli bir cihaz olarak Realme GT 2 var fakat fiyatı 15.500 civarında geziniyor. Onun dışında POCO'ya, MIUI'a alıştıysanız POCO F4'ü değerlendirebilirsiniz ama kamera beklentiniz olmasın, güncellik, batarya ve performans açısından isteklerinizi karşılar sadece. Benim önerilerim bunlar hocam.
Kaç saat ekran süresi almak istediğinize bağlı olarak değişir bataryanın iyi olup olmadığı. Ben 7 saat alıyorum 1,5 günümü çıkarıyor mesela ama cumali hocama 6.5 saat yetmemiş öyle düşünün. Gününüzün çoğu telefonda geçiyorsa, okulda veya işte telefonla uğraşıyorsanız tabii ki 7 saat yetmez.
Oyunlu kullanımda 5,5 saat falan alıyorum normal kullanımda 6-7 arası.