S20 FE yükseltmesi için S25 serisi beklenmeli mi?

802850

Picopat
3 yıldır S20 FE kullanıyorum. Memnunum, sorunum sıkıntım yok ama telefon yenilemeyi düşünüyorum.
Yine tercihim Samsung olacak ama A serisi düşünmüyorum; A54, A55 falan araştırdım da telefonumla denk olmadıklarını fark ettim. Yine de kararsızım. S21 FE geçecek olsam çok büyük bir fark olmayacak. Acaba S23 falan mı alsam, S24 FE mi beklesem bilemiyorum. Şeytan S25 serisini bekle diyor ama fiyatlar ne olur belli olmaz diye de çok da beklemek istemiyorum.
S25 serisini beklesem, pahalı gelse S25 FE'yi beklerim diye de korkuyorum. Aklım almıyor. Ne önerirsiniz?
(S23 FE düşünmüyorum.)

3 yıldır S20 FE kullanıyorum. Memnunum, sorunum sıkıntım yok ama telefon yenilemeyi düşünüyorum.
Yine tercihim Samsung olacak ama a serisi düşünmüyorum; A54, A55 falan araştırdım da telefonumla denk olmadıklarını fark ettim. Yine de kararsızım. S21 FE geçecek olsam çok büyük bir fark olmayacak. Acaba S23 falan mı alsam, S24 FE mi beklesem bilemiyorum. Şeytan S25 serisini bekle diyor ama fiyatlar ne olur belli olmaz diye de çok da beklemek istemiyorum.
S25 serisini beklesem, pahalı gelse S25 FE'yi beklerim diye de korkuyorum. Aklım almıyor. Ne önerirsiniz?
(S23 FE düşünmüyorum.)

Bütçen ne kadarki?

Yine tercihim Samsung olacak ama A serisi düşünmüyorum; A54, A55 falan araştırdım da telefonumla denk olmadıklarını fark ettim. Yine de kararsızım. S21 FE geçecek olsam çok büyük bir fark olmayacak. Acaba S23 falan mı alsam, S24 FE mi beklesem bilemiyorum. Şeytan S25 serisini bekle diyor ama fiyatlar ne olur belli olmaz diye de çok da beklemek istemiyorum.
(S23 FE düşünmüyorum.)
S24 şuan iyi bir seçenek bence. Öyle aman aman fark olacağını sanmıyorum ama fiyat farkı çok olur.

Sıkıntı yokmuş telefonunda. Bence bekle S25 çıkarsa pahalı bile olsa S23, S24 serisinin fiyatı düşecek. S25 beklentilerini karşılamazsa S23 serisine bakarsın.

Ben de S20 FE kullanıyorum, bence S23FE ye geçecek kadar devasa fark yok, S20 FE rahat birkaç yıl daha götürür. Ben de ara sıra değişmeyi düşünüyorum ama ciddi olarak S20 FE ye fark atan bir model göremiyorum o yüzden boş ver deyip devam ediyorum.

Ben de S20 FE kullanıyorum, bence S23FE ye geçecek kadar devasa fark yok, S20 FE rahat birkaç yıl daha götürür. Ben de ara sıra değişmeyi düşünüyorum ama ciddi olarak S20 FE ye fark atan bir model göremiyorum o yüzden boş ver deyip devam ediyorum.

A56 ya da A57'ye kadar fark atan bir orta segment olmayacak sanırım.

Telefonu alo demek için, sosyal medya ve kamerası için kullanıyorsanız değiştirmenize gerek yok. Batarya ölmediği sürece 5 yıl daha rahat rahat kullanırsınız. Eğer profesyonel olarak video çekimi falan yapıyorsanız farklı tabii.

Telefonu alo demek için, sosyal medya ve kamerası için kullanıyorsanız değiştirmenize gerek yok. Batarya ölmediği sürece 5 yıl daha rahat rahat kullanırsınız. Eğer profesyonel olarak video çekimi falan yapıyorsanız farklı tabii.

4K 60FPS ön ve arka kamera video çekimi yapıyorum ve beni çok rahat tatmin ediyor.
Sosyal medya son 1 yıldır kullanmıyorum.
Kamerası zaten olduğu fiyatta en iyilerindendi en son.
Geçen yıl garanti bitmeden hemen önce bataryasını değiştirttirmiştim.
Telefonun kasma donma takılması yok ama içim değiştirmek istiyor.
Acaba bekleyip seneye mi değiştirsem diye düşünüyorum ama çok da beklemek istemiyorum.

Bütçen ne kadarki?

Bütçem yok ama minimum 20k diyelim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı