S20 mi S10+ mı?

  • Konuyu başlatan ekenf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 775
Bana laf atmadan önce önerdiğin telefon ile S20 arasındaki fiyat farkına bak. Ayrıca S20 Fe'nin ekran sorunları çözüldü. Çiçek gibi telefon.


S10+ artık eskidi. Üretimi bile durdu.
Konuyu ikili polemiğe çevirmeye gerek yok, ben arkadaşın sorusunun üzerine yazıyorum. Var ki bütçesi soruyor bu soruyu.

Ayrıca laf cambazlığı yapmaya da gerek yok, S10+ üretimi durması çok eskidiği anlamına gelmiyor, daha bir önceki neslin amiral gemisi nasıl eskiyor?
 
S20+ kullanıyorum daha öncesinde de S10+ kullandım. S10'u babama verdim ben halen S20+ kullanmaya devam ediyorum. Gayet memnunum ama S10 karşılaştıracak olursam pek de büyük özellikler yok. Tek büyük özellik 120Hz tazeleme hızını sahip ekran olur. Onun dışında da pek bir iyileştirme yok ama iş yazılım kısmına geldiğim S20+ S10'a göre çok daha uzun süre güncelleme alacaktır. Benim önerim S20 yönünde olur sonuçta S10'un üretimi de durdu. Eğer S21'i beklemek gibi bir amacınız yoksa S20 serisi gayet güzel cihazlar.
 
Şöyle söyleyim hocam o zaman ortalama 3 yılda bir telefon değiştiriyorum. 3 yıl güncelleme gelir galiba diye düşünüyorum. Onun dışında seçeneklerimi şu şekilde güncellemek istiyorum S20fe ve S10+ ikiye düşürdüm seçeneğimi çünkü aradaki bin lira fark değmez gibi gözüktü bana.
 

Geri
Yukarı