İkinci el temiz S21FE mi S20FE mi?

S20 FE'de öyle bir şey yok?
O da ahize kullanıyor.
S20 FE ve 21 FE'nin tek versiyonları var özellik açısından.
Daha 2 gün önce yeni S21 FE çıktı o ayrı. Ben 2 ay önce aldım S21 FE.

S20 FE de ki ikinci hoparlörden ses gelmiyor yani müzik vs dinleyince sadece ahize olarak mi kullanıyor? Redmi'de bile var yahu yuh.

Bilmiyorsan yorum yapma yahu Note 10 değil, Redmi Note 10 Pro, müzik çalarken ikisindende ses gelir, oyunda Surround ses geliyor Battle Prime oynarken hatta silahlarin ateşi nereden geldiğini anlıyorum, S20 FE var çift hoparlör alt ustte girin bakin.

Ben nerede Note 10 demişim?

S20 FE de ki ikinci hoparlörden ses gelmiyor yani müzik vs dinleyince sadece ahize olarak mi kullanıyor? Redmi'de bile var yahu yuh.

Note 12 Pro Note 11 Pro Plus gibi modellere OIS koymayana ne demeli?
Samsung'un orta seviye cihazlarında bile var...

Evet burada yok ama ben YouTube incelemesinde görmüştüm bize gelmeyen mi acaba bilmiyorum ama kesin olarak benim cihazimda var ikisinden ayri ses geliyor ahize değil, zaten ahize deliği de ayri.

Ben nerede Note 10 demişim?

Note 12 Pro Note 11 Pro Plus gibi modellere OIS koymayana ne demeli?
Samsung'un orta seviye cihazlarında bile var...

Evet kamerada rezaletler.

Evet burada yok ama ben YouTube incelemesinde görmüştüm bize gelmeyen mi acaba bilmiyorum ama kesin olarak benim cihazimda var ikisinden ayri ses geliyor ahize değil, zaten ahize deliği de ayri.

E fotoğraf atın görelim.
Ayrıca sizde S20 FE nasıl var?
Note 10 Pro kullanıyorum demediniz mi?

S23 Ultra'ya baktım şimdi onda da yok extra hoparlör.
Ses ahizeden geliyor.

Redmi nasıl böyle bir şey yaptı helal olsun. Bak atayım sana ikisinden de müzik sesi geliyor, Surround ses. Bir de ses kasıyorum oyunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-08-16-28-57-862_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2023-07-08-16-28-57-862_com.opera.browser.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2023-07-08-16-28-59-789_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2023-07-08-16-28-59-789_com.opera.browser.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 39
Redmi nasıl böyle bir şey yaptı helal olsun. Bak atayım sana ikisinden de müzik sesi geliyor, Surround ses. Bir de ses kasıyorum oyunda.

Redmi donanımı zaten fiyatına göre 10 numara.
Ama yazılım aşırı berbat.
Bir Apple ve Samsung kullanmanızı tavsiye ederim. Tabii alt değil de sizin telefonunuzun seviyesinde.
Bakalım ondan sonra Redmi serisine dokunacak mısınız :D

Biliyorum Babamda'da var zaten.
Ama onların hoparlör olduğunu bilmiyordum ben. Bunlar nedir diye düşünmüştüm hatta.
Ben S20 FE fotoğrafı istedim.
Sabahtandır S20 FE çift hoparlöre sahip diyorsunuz ama S23 Ultra bile sahip değil.
Nereye bakıyorsanız yanlış...

S23 bir Redmi kadar yapamadı demek ki. İlginç.

Her şey hoparlör ile olmuyor hocam.
Ama olsa güzel olurdu tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı