S20FE mi yoksa OnePlus 9 mu?

Bütçe
7500
Hocam OnePlus 9ları beğenmiyorum. Ön kamera fotoğraf kalitesi rezalet, video tarafında 4K yok, hadi 4K'yı geçtim 1080p 60FPS bile yok. Buna karşılık S20 FE ön kamerası 4K 60FPS video çekebiliyor. Batarya konusunda ikisi de iyi değil ama S20 FE 865 sayesinde daha iyi batarya performansı sunuyor. Ben iki cihaz arasında bir tercih yapacak olsam S20 FE alırdım.

OnePlus ön kamera FHD 30FPS mi?🫠

Öyleymiş😶‍🌫️

S20FE bence. OnePlus markası artık kimliğini kaybetti ne adamakıllı 'amiral gemisi katili' üretebiliyorlar ne de düzgün kamera. Fiyatlar desen eski halinden eser yok diğer firmalar ile aynı. İnternette OnePlus 8 ve sonrası için bol bol şikayet mevcut. Oxygen OS de artık Oppo'nun ColorOS'i ile aynı oldu. Ben S20FE alırdım. Belki o telefon kadar hızlı değil ama geri kalan alanlarda daha mantıklı bir seçim bence.

Yurtdışı alıcağım

İşlemci olarak OnePlus 9
Kamerada OIS yok ama sorun olur mu bilmem.
8K 30FPS ve 4K 60FPS OnePlus.
Pil kapasitesi aynı 4500 mAh ama hızlı şarjda OnePlus.
Cam arka kapak OnePlus (cam kapak daha çok hoşuma gidiyor)
Çelik çerçeve S20 FE.
Suya dayanıklılık S20 FE.
Şu özelliklerde S20 FE.Eki Görüntüle 1640909

Bildiğim kadarı ile Snapdragon 888i S21 serisinde de kullanmışlardı yine Samsung üretmişti bu işlemciyi.

Samsung S20FE'nin işlemcisi oyunlarda One UI ile çöp oluyor diyorlar.

Sorum başlıktaki gibi. Fiyatları birbirine çok yakın.
Samsung S20FE 2. el.
OnePlus 9 sıfır.

S20 FE 2. el ama işlemcisi Exynos olur bende Exynos var ve inan bataryası çok kötü kamera müthiş oyunlar çok kasıyor ara sıra ve mikrodalga oluyor pazen sucuk koysam pişer.

İşlemci olarak OnePlus 9
Kamerada OIS yok ama sorun olur mu bilmem.
8K 30FPS ve 4K 60FPS OnePlus.
Pil kapasitesi aynı 4500 mAh ama hızlı şarjda OnePlus
Cam arka kapak OnePlus (cam kapak daha çok hoşuma gidiyor)
Çelik çerçeve S20 FE.
Suya dayanıklılık S20 FE.
Şu özelliklerde S20 FE.Eki Görüntüle 1640909

Samsung'u 6000 civarlarında bulurken OnePlus 7400 TL

OnePlus ne kadar iyi bilmiyorum ama herkes onu önermiş sanırım daha iyi S20 FE'den. Ama S20 FE alacaksanız Exynos almayın Snapdragon olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı