S21 FE 128 GB vs S20 FE 256 GB Snapdragon

Kesinlikle S21 FE. Güncelleme almaya devam edecek ve genel olarak her alanda daha iyi. Zaten mantıken üst model ile alt model kıyaslamak mantıksız.

Hocam S20 FE 256 GB daha çok övgü almış kafam o yüzden karıştı. Ayrıca Android 14 alacak diye birçok sitede okudum.
 
Hocam S20 FE 256 GB daha çok övgü almış kafam o yüzden karıştı. Ayrıca Android 14 alacak diye birçok sitede okudum.
S20 FE'nin övgüleri S21 FE ile olan kıyaslamalarında değil, sadece S20 FE bazında gerçekleştirilen övgüler.
 
snapdragon modelini satan bir yer var mı ?
Aa. Daha yeni fark ediyorum S21 FE'nin Snapdragon modeli ülkemizde satılmıyormuş. Ben 2 gün önce S20 FE aldım şimdilik memnunum, snapdragon modelini sizde alabilirsiniz. S21 FE Exynos işlemcisi ile riske girmeye gerek yok. Ama tabii ki siz bilirsiniz, Exynos diye geçmemek lazım bir üst modeli ve Exynos 2100 bulunmakta. Paranız yetiyorsa S21 FE tabi ki kafi. S20 FE'de süper bir cihaz, S20 FE'de alabilirsiniz.
 
Aa. Daha yeni fark ediyorum S21 FE'nin Snapdragon modeli ülkemizde satılmıyormuş. Ben 2 gün önce S20 FE aldım şimdilik memnunum, Snapdragon modelini sizde alabilirsiniz. S21 FE Exynos işlemcisi ile riske girmeye gerek yok. Ama tabii ki siz bilirsiniz, Exynos diye geçmemek lazım bir üst modeli ve Exynos 2100 bulunmakta.

Hocam nasıl telefon beğendiniz mi eski yönleri neler olabilir ?
 
Hocam nasıl telefon beğendiniz mi eski yönleri neler olabilir ?
Hocam şöyle diyeyim. 11.600TL'ye hepsiburada üzerinden mavi rengini satın aldım. Telefon daha dün geldi, testlerini felan yaptım. 60hz ile 120hz arasında cidden fark var. Samsung Galaxy S9+'tan geçtim, artık 60hz gözüme kasıyor gibi geliyor. Telefona programları kurdum ettim yaptım, OneUI 5.1 yükledim. Telefonda dakika başı şarj gidiyor, forumda konusunu açmıştım bakabilirsiniz. Fakat bu dakika başı şarj gitmesinin sebebi telefonu yeni aldığımdan, şarj etmediğimden dolayı olabilir. Şahsen forumdaki hocalarımın 1-2 tanesi kullanıyor, minimum 7 saat ekran süresi almaktalar. Telefonu yeni aldığım için daha alışmadığını düşünüyorum, pil süresi uzayacak sanırım inşallahta öyle olur. Diyeceklerim bu kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı