S21 FE alınır mı?

S20 FE mi yoksa A54mü diye uzun tartışmalar sonucu biraz bütçeyi arttırıp S21 FE almaya karar verdim, peki bu fiyat bandında alınabilecek daha iyi bir telefon var mı? Şarjı iyi gitse yeter benim için çok kriterim yok.
hocam aldım 5 saat ekran süresi tahmini veriyor hiç 0lamadım şarjı kamera şahane ay fotoğrafı çekebiliyorsunuz 30x zoom var ois var s serisi yani ekran mükemmel

Biraz daha araştırdım ve POCO X4 GT'de hoş gözüküyor, şarjı gitsin yeter benim için çok oyun oynayan veya kamerayla işi olan biri değilim, sizce S21 FE yerine POCO X4 GT alınır mı?

Biraz düşündüm ve telefonu sadece gündelik kullanım için alacağıma ve ne kamerayla ne de oyun performansıyla çok işim olmadığına karar verdim. O yüzden daha şık ve kullanımı daha rahat gibi gözüken S21 FE'yi alacağım galiba. Sadece diğer 67 W gören telefonlara karşı 25W biraz aşağı gibi galiba, ama çok da sorun olacağını zannetmiyorum.
x4 gt oyun odaklı bir telefon kamera vb seni üzecektir

hocam aldım 5 saat ekran süresi tahmini veriyor hiç 0lamadım şarjı kamera şahane ay fotoğrafı çekebiliyorsunuz 30x zoom var ois var s serisi yani ekran mükemmel

x4 gt oyun odaklı bir telefon kamera vb seni üzecektir
Kamerayı sokakta uyuyan kedileri çekmek dışında kullanmıyorum, ekran süresi uzun olsun şarjı iyi gitsin ve görüntüsü tatmin etsin istiyorum

@Uchiha Narudo realme GT 2, Poco X4 GT ve F4 var. Ama hepsi S21 FE'den kötü kameraya sahip.
X4 GT ve F4 tamamen oyun odaklı cihazlar. Batarya ve işlemci ön planda gerisi çöp.
GT 2 ise Poco'lardan daha iyi kameraya sahip ve işlemcisi S21 FE'den daha iyi.
Ben Poco'ya bulasmazdim. GT 2 daha iyi işlemci ve batarya sunar S21 FE'ye göre. Ama kameradan kaybeder.

@Uchiha Narudo Realme GT 2, POCO X4 GT ve F4 var. Ama hepsi S21 FE'den kötü kameraya sahip.
X4 GT ve F4 tamamen oyun odaklı cihazlar. Batarya ve işlemci ön planda gerisi çöp.
GT 2 ise POCO'lardan daha iyi kameraya sahip ve işlemcisi S21 FE'den daha iyi.
Ben POCO'ya bulasmazdim. GT 2 daha iyi işlemci ve batarya sunar S21 FE'ye göre. Ama kameradan kaybeder.

Kamerayla pek işim yok, şarjı iyi dayansın, ekran süresi uzun olsun, ekranı iyi olsun istiyorum X4GT ve Realme GT2 bunlardan hangisi iyidir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı