S21FE kullanıcısı olarak hayatta önermem.
Ne sorun yaşadınız hocam.
Pil ve ısınma. Konusunda.
Bende de var pili iyi gidiyor ciddi bir ısınma sorunu yaşamadım Snapdragon 888'li olan model gayet güzel bence.
Benimki Exynos modeli tabii hocam oda var ama modelde genel olarak ısınma problemi var. 3.5yıl oldu ilk çıktığında almıştım şu an cok memnun olmasamda 3.5 yil boyunca pil ve ısınma disinda beni rahatsız eden bir şey olmadı fakat artık güncelleme almayacağı ve arkadasta yazın alacağı icin artık telefon bitiyor sayılır bütçe o zamana kadar yeterse S23FE veya 24FE alması cok daha iyi olur.
Hocam arkadaşın bütçesi kısıtlı ve Samsung ürünlerine %20 zam yapabilir diye duydum S23 FE bile zor olabilir o döneme artarsa bunda bile sıkıntı çekebilir ve şahsen S23 FE çok da iyi bir telefon değil derim çünkü ondaki sorunlar aşırı fazla members da bile en çok şikayet edilen modellerden biri. Arkadaş inşallah daha iyisini alır zaten arkadaşa modelin eksiklerini falan anlattım güncelleme kısmında olur diğer şeyler olur.
S serisinden Fe almaktansa A serisinden bir telefon almanız daha iyi olur bence.Selamlar. Arkadaşlar, ben telefon almak istiyorum ve marka kullanım hakkımı Samsung'dan yana kullanmak istiyorum. Diğer markalar (Xiaomi, Huawei vb.) rezalet geliyor. Bütçem 16-17 bin falan. Bana en mantıklı telefon S21 FE gibi geldi. Genel olarak Instagram, TikTok, CapCut falan kullanıyorum. Oyun olarak sadece eFootball oynuyorum. Sizce mantıklı olur mu almak?
S23FE genel kronik bir problemi yok hocam ve cihaz One UI 9 hatta 10 bile alabilir bir ihtimal ve bu da S21feden cok daha ileride demek oluyor Samsung ürünlerininde 3 4 ay icerisinde zamlanacagini düşünmüyorum.
S serisinden FE almaktansa a serisinden bir telefon almanız daha iyi olur bence.
Hocam bütçemi 16 binden 21 bine çıkardım bu arada. Yani s23 fe'de alabilirim hangisini önerirsiniz?S23FE genel kronik bir problemi yok hocam ve cihaz One UI 9 hatta 10 bile alabilir bir ihtimal ve bu da S21FEden cok daha ileride demek oluyor Samsung ürünlerininde 3 4 ay icerisinde zamlanacagini düşünmüyorum.
Hocam bütçemi 21 bine kadar çıkardım. S23 fe almak daha mantıklı mı olur sizce? Daha uzun gider diye düşünüyorumS23FE genel kronik bir problemi yok hocam ve cihaz One UI 9 hatta 10 bile alabilir bir ihtimal ve bu da S21FEden cok daha ileride demek oluyor Samsung ürünlerininde 3 4 ay icerisinde zamlanacagini düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.