Ben de S21 FE kullanıyorum ancak tam şarj da 5.5 saatin üzerinde olmadı hiç. Çift SIM ve navigasyon kullanımı buna sebep olur mu acaba? Süreyi nasıl arttırabilirim?
Dikkatimi çeken şey ana ekranda 55 dk geçirmiş olman oldu.Benim genelde 2-3 dk oluyor Ana ekranda bekleyeceğin süreyi grafikleri yüksek bi oyun oynasan (örn; pubg) %30 civarı hatta daha da az kalacağını düşünüyorum.
Ben de S21 FE kullanıyorum ancak tam şarj da 5.5 saatin üzerinde olmadı hiç. Çift SIM ve navigasyon kullanımı buna sebep olur mu acaba? Süreyi nasıl arttırabilirim?
Dikkatimi çeken şey ana ekranda 55 dk geçirmiş olman oldu. Benim genelde 2-3 dk oluyor ana ekranda bekleyeceğin süreyi grafikleri yüksek bir oyun oynasan (örneğin; PUBG) %30 civarı hatta daha da az kalacağını düşünüyorum.
Uygulamaları vs düzenledim. Battle Prime oynadım bugün, grafikte sonuna kdr açık normal yiyordu şarjı, ben bir şey soracağım sizlerde pili koru diye bir özellik var açık mı kalıyor sürekli?
Bir de bu işleyici hızı vs optimize olrk bıraktım sizin nasıl?
Uygulamaları vs düzenledim. Battle Prime oynadım bugün, grafikte sonuna kdr açık normal yiyordu şarjı, ben bir şey soracağım sizlerde pili koru diye bir özellik var açık mı kalıyor sürekli?