S21 FE ekran süresi nasıl?

%50 şarj ile 5 saate yakın süre gayet iyi değil mi? Ben SE 2020'yi parçalamak üzereyim.

IMG_0736.PNG

Ben de S21 FE kullanıyorum ancak tam şarj da 5.5 saatin üzerinde olmadı hiç. Çift SIM ve navigasyon kullanımı buna sebep olur mu acaba? Süreyi nasıl arttırabilirim?

Dikkatimi çeken şey ana ekranda 55 dk geçirmiş olman oldu.Benim genelde 2-3 dk oluyor :D Ana ekranda bekleyeceğin süreyi grafikleri yüksek bi oyun oynasan (örn; pubg) %30 civarı hatta daha da az kalacağını düşünüyorum.

120Hz de böyle bir sonuç almıştım. Cihaz bu arada ilk haftadan sonra optimize oluyor. Daha çok ekran süresi alırsın.

Screenshot_20231015_221322_Device care.jpg

Ben de S21 FE kullanıyorum ancak tam şarj da 5.5 saatin üzerinde olmadı hiç. Çift SIM ve navigasyon kullanımı buna sebep olur mu acaba? Süreyi nasıl arttırabilirim?

Arkada kullanmadığınız özellikleri kaparsanız daha iyi sonuç alabiliyorsunuz.

Ben Android Auto, otomatik güncelleme gibi kullanmadığım bazı özellikleri kapadım ama kendime göre bazı şeyler ekledim.

Dikkatimi çeken şey ana ekranda 55 dk geçirmiş olman oldu. Benim genelde 2-3 dk oluyor :D ana ekranda bekleyeceğin süreyi grafikleri yüksek bir oyun oynasan (örneğin; PUBG) %30 civarı hatta daha da az kalacağını düşünüyorum.

Uygulamaları vs düzenledim. Battle Prime oynadım bugün, grafikte sonuna kdr açık normal yiyordu şarjı, ben bir şey soracağım sizlerde pili koru diye bir özellik var açık mı kalıyor sürekli?

Bir de bu işleyici hızı vs optimize olrk bıraktım sizin nasıl?

Uygulamaları vs düzenledim. Battle Prime oynadım bugün, grafikte sonuna kdr açık normal yiyordu şarjı, ben bir şey soracağım sizlerde pili koru diye bir özellik var açık mı kalıyor sürekli?

O güne bağlı mesela batarya süresi size o gün için önemlidir o özelliği kaparsınız ya da pil yetmiyordur günlük kullanım da o zaman yine kaparsınız.

O güne bağlı mesela batarya süresi size o gün için önemlidir o özelliği kaparsınız ya da pil yetmiyordur günlük kullanım da o zaman yine kaparsınız.

Ama bu bir tasarruf deği etki etmiyor gibi, ben konuyu açtığımda o ekran görüntüsünü bu pil koruma kapalıyken gönderdim.

Optimize bende bu ayar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231018_192335_Device care.jpg
    Screenshot_20231018_192335_Device care.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 56

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı