S21 FE vs A54

Bütçe
16-17 k

Wikiffy

Femtopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3
•i5 12500H
•RTX 3050 Ti
•512 GB SSD
•1x16 GB RAM
Arkadaşlar şimdi geçenki konudan öneri olarak yazılan S21 FE'nin yorumlarına epey.com'dan baktım ama cidden batarya için gelen yorumlar bayağı kötü bende ikilemde kaldım, onun yerine A54 daha mantıklı mıdır? Veya onun yerine başka öneriniz var mıdır? Kamera ve batarya iyi olmalı, şarj uzun gitmeli. Oyun nadiren oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
A54 günlük kullanımda üzmez ve daha güncel batarya problemi ve biraz eski olması dışında s21fe daha iyi

Arkadaşlar şimdi geçenki konudan öneri olarak yazılan S21 FE'nin yorumlarına epey.com'dan baktım ama cidden batarya için gelen yorumlar bayağı kötü bende ikilemde kaldım, onun yerine A54 daha mantıklı mıdır? Veya onun yerine başka öneriniz var mıdır? Kamera ve batarya iyi olmalı, şarj uzun gitmeli. Oyun nadiren oynarım.
S21FE F/P bir ürün. A54 ise sadece güncel olduğu için abartı fiyatla piyasaya sürülmüş bir ürün. S21FE, A54 ile aynı isimle aynı zamanda çıksaydı ve özellikleri aynı kalsaydı A54, 13K değil 18K olurdu.

Ben de S21 FE alıp yanına bir de 15W kablosuz şarj destekleyen powerbank almayı planlıyorum, sizin de öyle yapmanızı öneriririm.

Ben de S21 FE alıp yanına bir de 15W kablosuz şarj destekleyen powerbank almayı planlıyorum, sizin de öyle yapmanızı öneriririm.
Kral pek powerbank taşımayı sevmiyorum ve taşıma durumumda olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı