Arkadaşlar şimdi geçenki konudan öneri olarak yazılan S21 FE'nin yorumlarına epey.com'dan baktım ama cidden batarya için gelen yorumlar bayağı kötü bende ikilemde kaldım, onun yerine A54 daha mantıklı mıdır? Veya onun yerine başka öneriniz var mıdır? Kamera ve batarya iyi olmalı, şarj uzun gitmeli. Oyun nadiren oynarım.
Oynadığın oyunlar ağır değilse S21FE'de sıkıntı çekmezsin ama yük altına fazla girdiğinde throttle yiyebiliyor ve bataryada yiyor.Gününüzü çıkartır bataryasıda.Arkadaşlar şimdi geçenki konudan öneri olarak yazılan S21 FE'nin yorumlarına epey.com'dan baktım ama cidden batarya için gelen yorumlar bayağı kötü bende ikilemde kaldım, onun yerine A54 daha mantıklı mıdır? Veya onun yerine başka öneriniz var mıdır? Kamera ve batarya iyi olmalı, şarj uzun gitmeli. Oyun nadiren oynarım.
Değişiklik olsun ikinci el değeri, parça bulma kolaylığı ve yazılım desteği için A54. Yeni yenidir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.