S21 FE vs GT 2 vs F5

657943

Decapat
S21 FE büyük ihtimalle Android 16'yı alacak. Daha iyi kameraları var. Fakat Exynos işlemcisi ve batarya performans çok iyi değil.

Realme GT 2 Snapdragon 888 ile fiyat performans olarak öne çıksa da güncelleme desteği ve kamerası iyi değil.

POCO F5 kamerası ve güncelleme desteği zayıf, işlemcisi ise çok iyi.

S21 FE 8/128 ile GT2 12/256 16 bin, F5 12/256 ise 18 bin TL civarında.

3 telefonda da eksikler var. S21 FE güncelleme, yazılım ve kamera desteğiyle üstünken işlemci ve bataryadan kaybediyor. F5 ise işlemci ve batarya performansıyla üstünken kamera ve güncellemeden kaybediyor. GT2 ise fiyat performans olarak iyi ama onunda güncelleme ve kamerada eksikleri var. S21 FE harici bu iki cihaz 4K 60 FPS video kaydedemiyor. Öte yandan F5 ile GT2 12 GB RAM 256 GB depolama versiyonları bu fiyatlarda satılıyor. Ben de bakınıyordum mantıklı bir cihaz denk getirsem alma planım vardı. Bu fiyat bandında bu 3 cihaz var. Bu yazdıklarıma göre seçim yapabilirler.

Overheating var Gt 2'de direkt elemanını öneririm. Oyun aşırı önemliyse F5 çoğu şeyden faydalanmak istiyorsan S21 FE

Performansı için (oyun vs) F5 öneririm, nornal kullanım için S21 FE.

Her şeye önem veriyorum açıkçası. Telefonda her şeyi yaparım o yüzden hepsinin bir eksiği çıkıyor :)

Sıkı oyuncu değilsen S21 FE alıp geç.

Grafikli oyunlar oynarım ama işte yok PUBG de 90 FPS alayım kafasında değilim. Diablo immortal da akıcı oynatsın kafi.

Overheating var GT 2'de direkt elemanını öneririm. Oyun aşırı önemliyse F5 çoğu şeyden faydalanmak istiyorsan S21 FE

Duymuştum onu. S21 de de Exynos pek iyi değil maalesef. Oyun çok fazla oynamam ama oynarsam da grafikli oyunlar oynuyorum.

S23 FE yakında çıkacak diyorlar. Ona bakacağım. Olmadı S21 FE yi indirimde kaparım.

S21 FE büyük ihtimalle Android 16'yı alacak. Daha iyi kameraları var. Fakat Exynos işlemcisi ve batarya performans çok iyi değil.

Realme GT 2 Snapdragon 888 ile fiyat performans olarak öne çıksa da güncelleme desteği ve kamerası iyi değil.

POCO F5 kamerası ve güncelleme desteği zayıf, işlemcisi ise çok iyi.

S21 FE 8/128 ile GT2 12/256 16 bin, F5 12/256 ise 18 bin TL civarında.

3 telefonda da eksikler var. S21 FE güncelleme, yazılım ve kamera desteğiyle üstünken işlemci ve bataryadan kaybediyor. F5 ise işlemci ve batarya performansıyla üstünken kamera ve güncellemeden kaybediyor. GT2 ise fiyat performans olarak iyi ama onunda güncelleme ve kamerada eksikleri var. S21 FE harici bu iki cihaz 4K 60 FPS video kaydedemiyor. Öte yandan F5 ile GT2 12 GB RAM 256 GB depolama versiyonları bu fiyatlarda satılıyor. Ben de bakınıyordum mantıklı bir cihaz denk getirsem alma planım vardı. Bu fiyat bandında bu 3 cihaz var. Bu yazdıklarıma göre seçim yapabilirler.
Oyun odaklı cihaz arıyorsan Poco F5. Harici olarak Samsung S21 FE.

Her şeye önem veriyorum açıkçası. Telefonda her şeyi yaparım o yüzden hepsinin bir eksiği çıkıyor :)

Grafikli oyunlar oynarım ama işte yok PUBG de 90 FPS alayım kafasında değilim. Diablo immortal da akıcı oynatsın kafi.

Duymuştum onu. S21 de de Exynos pek iyi değil maalesef. Oyun çok fazla oynamam ama oynarsam da grafikli oyunlar oynuyorum.

S23 FE yakında çıkacak diyorlar. Ona bakacağım. Olmadı S21 FE yi indirimde kaparım.
Grafikli, ağır oyunlar oynuyorsan ve sıkı oyuncuysan Poco F5 senin için daha iyi olabilir. Realme GT2 de fena değil ama ben Realme'yi pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Eğer telefonu normal bir şekilde, har vurup harman savurmadan kullanacaksan ve stabil bir arayüz istiyorsan S21 FE'yi öneririm.

GT 2 öneririm sizin için.
Kamerası iyi ayrıca.
Kullanıyorum sorularınızı alabilirim.

GT2 içlerinden en mantıksızı olarak düşünüyorum artık. Oyun performansında POCO iyi genel olarak S21 FE daha iyi. GT2 de güzel cihaz tabii.

Oyun odaklı cihaz arıyorsan POCO F5. Harici olarak Samsung S21 FE.

Sadece oyun için kameradan vazgeçmeye gerek yok. 4K 60 FPS çekememesi çok saçma o güçte bir işlemcinin.

Grafikli, ağır oyunlar oynuyorsan ve sıkı oyuncuysan POCO F5 senin için daha iyi olabilir. Realme GT2 de fena değil ama ben Realme'yi pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Eğer telefonu normal bir şekilde, har vurup harman savurmadan kullanacaksan ve stabil bir arayüz istiyorsan S21 FE'yi öneririm.

En mantıklısı Samsung gibi duruyor. Sadece işlemci için arayüz yazılım ve kamerayı düşürmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı