S21 FE vs GT 2 vs F5

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada denilenlere katılıyor musunuz? İşlemci olarak GT2deki daha iyi gözüküyor. Sizin kullanımınızda benimki gibi, GT2de mobil veri açık az gidiyorsa 5000mahla S21fe bizi sıkıntıya sokar o zaman.

Hocam az wifi,daha çok mobil veride şuan şarjım 58.

Toplam ekran süresi 3 saat dijital dengeye göre.
81dk oyun
72dk technopat+YouTube
18dk google
Gerisi ıvır zıvır

Hocam az wifi,daha çok mobil veride şuan şarjım 58.

Toplam ekran süresi 3 saat dijital dengeye göre.
81dk oyun
72dk technopat+YouTube
18dk google
Gerisi ıvır zıvır
Yani tam dolu şarjla, oyun oynamadan rutin kullanımda bir günü çıkarabiliyor mu? Sosyal medya, sürekli açık mobil veri, programları kurcalama, birkaç saatlik video izleme falan.

GT2 Pro daha güzelmiş ama fiyatı çok uçmuş onunda ya, harbiden telefon fiyatlarını fena yakmışlar. Telefonunu yenilememiş olanlara çok büyük kazık olmuş bu son vergiler vs

Ek olarak Adaptive sync yok sanırım?

S21 FE büyük ihtimalle Android 16'yı alacak. Daha iyi kameraları var. Fakat Exynos işlemcisi ve batarya performans çok iyi değil.

Realme GT 2 Snapdragon 888 ile fiyat performans olarak öne çıksa da güncelleme desteği ve kamerası iyi değil.

POCO F5 kamerası ve güncelleme desteği zayıf, işlemcisi ise çok iyi.

S21 FE 8/128 ile GT2 12/256 16 bin, F5 12/256 ise 18 bin TL civarında.

3 telefonda da eksikler var. S21 FE güncelleme, yazılım ve kamera desteğiyle üstünken işlemci ve bataryadan kaybediyor. F5 ise işlemci ve batarya performansıyla üstünken kamera ve güncellemeden kaybediyor. GT2 ise fiyat performans olarak iyi ama onunda güncelleme ve kamerada eksikleri var. S21 FE harici bu iki cihaz 4K 60 FPS video kaydedemiyor. Öte yandan F5 ile GT2 12 GB RAM 256 GB depolama versiyonları bu fiyatlarda satılıyor. Ben de bakınıyordum mantıklı bir cihaz denk getirsem alma planım vardı. Bu fiyat bandında bu 3 cihaz var. Bu yazdıklarıma göre seçim yapabilirler.

Realme önermiyorum.

Yani tam dolu şarjla, oyun oynamadan rutin kullanımda bir günü çıkarabiliyor mu? Sosyal medya, sürekli açık mobil veri, programları kurcalama, birkaç saatlik video izleme falan.

GT2 Pro daha güzelmiş ama fiyatı çok uçmuş onunda ya, harbiden telefon fiyatlarını fena yakmışlar. Telefonunu yenilememiş olanlara çok büyük kazık olmuş bu son vergiler vs

Ek olarak Adaptive sync yok sanırım?
Hocam hiç oyun oynamadan denemediğim olmadı ama zaten 30-40 dakikada şarj olduğu için sorun olmadı benim için pek.

@emrah_8 Şunu söyleyeyim ben telefona Custom ROM falan kurmam. İçine önemli uygulamalar kuruyoruz. Ben telefona zorunda kalmadıkça APK bile yüklemem. Bu arada güncellemeye yıl olarak bakıyorsun ama birkaç aya Android 14 çıkıyor. Yani 3 Android güncellemesi alsa bile Android 12'den 15'i alabilir. Ben o yüzden 4 güncelleme veren Android 13'lü S23 FE yi bekliyorum. Fiyatı düşük tutarlarsa tercihim yoksa S21 FE ye bakarım. İşin garibi s20 FE' de android 10 ile çıktı 13 aldı. 4 güncelleme alacaksa 14 de almalı ama yıl olarak bakıp almayacak diyorlar. Bu güncelleme olayı Samsung'da bile sıkıntıyken ben diğer markalarla hiç uğraşmam. Ha güncelleme çok önemli mi bence değil ama ben telefonuma değer verildiğini, firmanın kullanıcısına değer verdiğini hissediyorum.

@emrah_8 Şunu söyleyeyim ben telefona Custom ROM falan kurmam. İçine önemli uygulamalar kuruyoruz. Ben telefona zorunda kalmadıkça APK bile yüklemem. Bu arada güncellemeye yıl olarak bakıyorsun ama birkaç aya Android 14 çıkıyor. Yani 3 Android güncellemesi alsa bile Android 12'den 15'i alabilir. Ben o yüzden 4 güncelleme veren Android 13'lü S23 FE yi bekliyorum. Fiyatı düşük tutarlarsa tercihim yoksa S21 FE ye bakarım. İşin garibi s20 FE' de android 10 ile çıktı 13 aldı. 4 güncelleme alacaksa 14 de almalı ama yıl olarak bakıp almayacak diyorlar. Bu güncelleme olayı Samsung'da bile sıkıntıyken ben diğer markalarla hiç uğraşmam. Ha güncelleme çok önemli mi bence değil ama ben telefonuma değer verildiğini, firmanın kullanıcısına değer verdiğini hissediyorum.
En son zaten S21 FE alıp 10000mahlık powerbank alıp telefonun arkasına yapıştıracağım valla. Deli edecek bu piyasa adamı bu gidişle.😒

POCO F5 derim. Kamerayı GCam ile düzeltirsiniz ama işlemci ve bataryayı düzeltemezsiniz. Realme GT2 aşırı ısınıyor, Galaxy S21 FE'nin bataryası berbat. Arkadaşta var, 120 Hz Wi-Fi bağlıyken 6 saat ekran süresi alıyor, mobil veride 4.5-5 saate iniyor. Ayrıca SD 888 kadar olmasa da ısınması var.

En son zaten S21 FE alıp 10000mahlık powerbank alıp telefonun arkasına yapıştıracağım valla. Deli edecek bu piyasa adamı bu gidişle.😒
Sen bence s21 fe yi boşver. Eğer denildiği kadar kötüyse üzebilir. Hatta ben de çekiniyorum.
POCO F5 derim. Kamerayı GCam ile düzeltirsiniz ama işlemci ve bataryayı düzeltemezsiniz. Realme GT2 aşırı ısınıyor, Galaxy S21 FE'nin bataryası berbat. Arkadaşta var, 120 Hz Wi-Fi bağlıyken 6 saat ekran süresi alıyor, mobil veride 4.5-5 saate iniyor. Ayrıca SD 888 kadar olmasa da ısınması var.
Gcam falan ekstra uygulama kurmakla uğraşmak istemiyorum ya. Önceden yok şu versiyon gcam bu versiyon bugsuz gcam kurmaktan deli olmuştum. Poco f4 ile aynı kamera yerine keşke kamerayı geliştirseymiş. F5'in fiyatı da yüksek. 18 bin verip 4k 60 fps çekemeyen cihaz alıyorsun. Arayüz yazılım olarak da çok iyi değil.

Bu süreler bekleme modundayken mi yoksa aralıksız kullanımda mı veriyor? Bendeki dandik sony bile akşamı kendi kendine çıkarıyor valla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı