Ben de aynı soruyla konu açmıştım ve insanları dinlemeyerek S21 FE aldım.
Öncelikle S24 FE kağıt üzerinde işlemci gücü olarak 2 kat (Geekbench 6 testine göre), kamera olarak DxOMark testlerine göre %15 civarı (puanından bahsediyorum) daha iyi bir telefon. Yani S24 FEnin açık ara farkla daha iyi olduğu bir gerçek. S21 FE'nin de insanlar arasında yaygın olarak bilinen ısınma ve batarya problemleri var (ısınma konusuna katılmıyorum, en azından şu an yok ya da bana iyi bir telefon denk geldi).
Şahsi fikrim olarak bütçeni zorlamak istemiyorsan S21 FE alabilirsin, ama kesinlikle bataryası olması gerekenden kötü. Yoğun kullanan biriysen günde 2-3 kere şarj edebilirsin. Ama performans ve kamera olarak günümüzde üzeceğini sanmıyorum. Benim gibi bütçesini zorlamak istemeyen biriysen düşünebilirsin, o fiyata göre alınabilecek en iyi cihaz S21 FE, ama alabiliyorsan kesinlikle daha güncel S24 FE'yi almanı tavsiye ederim. Spesifik olarak cihazla ilgili bir sorun varsa onu da cevaplayabilirim.
Düzenleme: Snapdragon 888 çipsetli, 8 GB RAM'li, 128 GB depolamalı 2. Nesil sürümüne sahibim. Exynos hakkında bir fikrim yok ama bildiğim kadarıyla Exynos versiyonu daha verimsiz, daha çok ısınan bir model.