Naganen
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 CPU
XPG D50 16GB 3200Mhz RAM
Gainward Phoenix RTX 3070Ti GPU
Gigabyte B450M S2H Anakart
XPG S40G 512GB NVMe SSD
Kingston V300 240GB SSD
WD Blue 1TB HDD
Thermaltake Smart 700W PSU
Sharkoon TG5 Kasa
- Meslek
- Yazılım Geliştiricisi
2. nesil değil mi? Ekran süreniz nedir?
Ağustos 2022'den beri Redmi Note 10S kullanıyorum. Bu cihazla günde ortalama 4-5 saat ekran sürem var. Pili beni kurtarıyor. Bundan kötü değildir herhalde.
Kamerasından memnun musunuz? Size göre avantaj ve dezavantajları neler? Bu telefonu gözüme kestirdim kaç aydır almayı düşünüyorum. Oyun oynayan birisi değilim fotoğraf ve sosyal medyada vakit geçireceğim tavsiye eder misiniz?
Ben de 2. nesil kullanıcısı olarak cevap vereyim, ekran sürem 6-7 saat ve en azından sabahtan akşama kadar rahatlıkla dayanıyor diyebilirim. Kamerası da gerçekten muazzam. Telefoto özelliği zaten apayrı bir seviye, normal çekimlerde de aşırı başarılı, video çekimleri de çok iyi. Telefonun bence tek dezavantajı bataryası. Ekranım aralıksız açıkken %47 şarj harcayarak 4 buçuk saat kullandım, daha sonra kenara koydum ve bataryası daha hızlı azalmaya başladı, finalde de bugün için 6 saat 56 dakika ekran süresi ve 2 saat 6 dakika bekleme süresinin ardından %20 şarjla yaklaşık 1 saat önce tekrar şarj ettim. Yani evet batarya bu cihazın güçlü noktası değil ama bence kabul edilebilir bir seviyede. Ben de oyun oynamayan biriyim, sosyal medyada gezmek, fotoğraf çekmek, video izlemek gibi günlük işler için gerçekten ekranı, kamerası ve gücüyle gerçekten iyi bir telefon. Bütçeniz S24 FE alacak kadar değil ise bu fiyat bandında alınacak en iyi telefon bu, ben de 1 ay süren araştırmalarım sonucunda aldım.
Çektiğim fotoğrafları da ekliyorum

Son düzenleme: