S21+ vs S21 FE vs S20 FE

Bütçe
15.000

HAWKARD

Hectopat
Merhaba, GSM operatörünün mağazasında S21+ telefonun 16bin TL olduğu yazıyor. Yakın zamanda telefon değiştireceğim bu bütçelerde telefonun alternatifleri konu başlığında da belirttiğim gibi zaten. S21+'ın, S21 FE'den 300 mAh fazla bataryaya sahip olması avantajken Android 11 ile gelmesi, S21 FE'ye göre dezavantaj.
Sizinde yorum ve düşüncelerinizi almak istedim. Konuya yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

Stokta yoktur muhtelemen S21+. 16 bin TL'ye 21+ alınabilir. Yine ek olarak 17-18 bin TL bandında S22 de düşünebilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 FE cihazı F/P kralıdır. Bu kadar net. Siparişini verip Mali gerekçelerim nedeniyle iptal etmişliğim vardır. Ayrıca SAR (baş) değeri konusunda diğer yazdığınız modellerden daha avantajlıdır.

Merhaba, GSM operatörünün mağazasında S21+ telefonun 16bin TL olduğu yazıyor. Yakın zamanda telefon değiştireceğim bu bütçelerde telefonun alternatifleri konu başlığında da belirttiğim gibi zaten. S21+'ın, S21 FE'den 300 mAh fazla bataryaya sahip olması avantajken Android 11 ile gelmesi, S21 FE'ye göre dezavantaj.
Sizinde yorum ve düşüncelerinizi almak istedim. Konuya yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

S21 Plus almanı tavsiye ederim.

S21 Plus modeli 16 bin TL olması imkansız. Fiyatı daha yüksek diye biliyorum. Hocam eğer daha yeni çıkmış yüksek özellik fantezili telefon arzunuz yoksa S20 FE (snapdragon versiyonu) tercih ederdim. (8K falan şu an biraz fazla abartı ve stabil değil hocam ondan dolayı öyle söyledim kusuruma bakmayın)

3 telefon modelinin yerine göre birbirine avantaj sağladığı noktalar var bu da insanı oldukça kararsız kılıyor..

16K'ya S21+ bulabiliyorsan hemen al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı