S21'den iPhone 13'e geçilir mi?

myrbdcv

Kilopat
Eğer üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti gelirse kullandığım S21'i elden çıkarıp üzerine bir miktar para ekleyip iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti gelirse kullandığım S21'i elden çıkarıp üzerine bir miktar para ekleyip iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Bence mantıklı değil. 13 de telephoto lens yok, ekran 60Hz, bunları da geçtim insan çekimlerinde saçmalayan bir kameraya sahip. İllaki iPhone alacaksan ikinci el 12 Pro'ya da 12 Pro Max al.

A15 Bionic harici önemli bir farkı yok açıkçası.
Normalde böyle bir düşüncem yoktu ama eğer üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti gelirse 13e geçme düşüncesi geldi aklıma. Hazır gelmişken yararlanayım diye. Daha öyle bir fırsat gelmez çünkü. Fiyatlar zaten o şekilde bile fazla.

Normalde böyle bir düşüncem yoktu ama eğer üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti gelirse 13e geçme düşüncesi geldi aklıma. Hazır gelmişken yararlanayım diye. Daha öyle bir fırsat gelmez çünkü. Fiyatlar zaten o şekilde bile fazla.
iPhone şu an dehşet derecede degerleniyor. Aldığınız fiyatın çok üstüne satabilirsiniz. S21'e göre daha iyi bataryaya sahip. Islemci farkini oyun harici hissedemezsiniz. Alabiliyorsanız Eren'in dediği gibi 12 Pro/Pro Max modellerine bakmanız daha iyi olabilir.

İlk öncelikle o vergi muhabbetini unutun. Eğer 2. El alacaksanız iPhone 13 güzel bir seçim ama sıfır olarak şu anda hiçbir iPhone fiyatını hak etmiyor, buna bazı Android telefonlarda dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı