S21FE mi S22 mi Xiamo 13 mü?

Xinahza

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda yeni telefon alacağım 18k bütçem olduğu için bu 3 telefondan birini almaya karar verdim. Siz olsanız hangisini alırdınız? Teknik özellikleri, kamerası vs bakımından hangisi daha iyidir? (Kamerası benim için çok önemli)

Son düzenleyen: Moderatör:

Aradaki küçük farkları insanlar karşılayamayabilir saygı duymalısın.

Yakın zamanda yeni telefon alacağım 18k bütçem olduğu için bu 3 telefondan birini almaya karar verdim. Siz olsanız hangisini alırdınız? Teknik özellikleri, kamerası vs bakımından hangisi daha iyidir? (kamerası benim için çok önemli)

S21FE şarj dışında harika S22 de aynı zaten şöyle söyleyeyim S21FE o kadar para hak edecek telefon değil az kullanılmış olan veya yurt dışı olan bir S21FE al bayiden seni pişman etmez aynı telefon zaten.

Hatta 18 civarına yurt dışı S23 bile bulabilirsin.

13 Pro'yu kastetmiştim. Yanlış yazmışım.
Aman, Redmi 13 Pro tercih edilesi bir model degil. Batarya ve panel disinda artisi yok, performans ve kamerada buyuk eksilme yasarsin. Uygulama acarken bile frame drop yiyen bir cihaz. S21 FE'nin pili S22'den iyi, termal basarim olarak da daha iyi fakat kamera olarak daha kotu. S23 FE daha iyi bir tercih olacaktır.

S21 FE kullanıyorum. Her şeyinden memnunum. Batarya benim için sıkıntı olmadı günü çıkarıyor. Kamerayla pek işim yok ama o da gayet iyi. Çinli markalardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. S22 aşırı ısınıyormuş, S21 FE de aşırı ısınmayla karşılaşmadım. S22'nin de bataryası çabuk bitiyor diyorlar, S21FE için de aynısını diyorlardı yalanmış gayet yeterli bataryası var. Isınıma sorun olmayacaksa S22 alın yoksa S21FE

Technopat Haberler

Geri
Yukarı