S22 vs A54

Bütçe
18.400
S21 ve S21FE ısınan cihazlar değildir. İşlemcisi gayet başarılıdır. Bu durum S22'de değişmektedir. Çünkü işlemcisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 olsa bile TMSC değil Samsung üretimi olduğu için cihaz ısınmaktadır. Ve bataryası S21 serisine göre düşüktür. S23'te ise batarya biraz yükselmiş ve işlemcisi biraz daha performanslı yapılmıştır. Ayrıca ısınma sorunu yaşayan henüz kimseyi görmedim. Mesajınıza Nokia 3310 yazarak ne kadar bilgisiz olduğunuzu apaçık gösteriyor.

Lütfen bilmediğiniz konulara yazarak bilgili insanları bilgisiz göstermeye çalışmayın. @512260
Ben SD 8 GEN 1'i Samsung'un kendi için ayrı ürettiğini bilmiyorum diye bilgisiz oluyorsam 18k bütçede A34 öneren sen ne oluyorsun peki?

Bütçesi S23'e kadar artmıyorsa POCO F5 alır geçer. A34 nedir adam 20k bütçem var diyor.
Ne önerelim peki?
Yazılımı kötü olan Xiaomi mi?
Sağı solu belli olmayan oppo ve realme mi?
Yeni piyasaya giren bazı sorunlar olan Vivo markası mi?
Yoksa Reeder, Casper, omix gibi yerli malı cihazları mı?
70 bin liralık iPhone mu?
Bu ulkede alacaksan Samsung alacaksın mecburen sen istesen de istemesen de. Bakma Vivo kullandığıma güzel cihaz ama imkanım olsa Samsung cihaza geçerim.

Son düzenleme:
Çok sağ olun hiç bilmiyordum(!)

Nesi var MIUI'un giriş seviyesi cihazlar dışında bir takılma gözlemlemedim. Nadir de olsa MediaTek işlemcili modellerde olabiliyor sadece. Onun dışında gayet kullanışlı.

En üst düzey Note 11 serilerinde bile kasma var daha ötesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
SD 680 işlemcili bir telefonun takılması çok da anormal gelmiyor açıkçası. Orta ve üst segmentte yok dediğim gibi.
Yo anormal. Türkiye şartlarında anormal yani. Ben 10.000 lira verip telefonun arayüzüyle uğraşmak istemem para gökten yağmıyor. Almanya'da değiliz ki kasinca yeni telefon alalım. Her şey zamlaniyor.

Yo anormal. Türkiye şartlarında anormal yani. Ben 10.000 lira verip telefonun arayüzüyle uğraşmak istemem para gökten yağmıyor.
Dediğim gibi Redmi cihazların dandikliği MIUI'ı kötü yapmıyor POCO F5'in kastığına dair bir kanıtınız var mı?
Performans olarak zirveye oynayan bir cihaz.
POCO F5
1688498575655.png

A34
1688498672703.png

S21 FE
1688498754025.png

S22
1688498799785.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı