S22 vs S21 FE vs S21

Huayra

Hectopat
16K bütçem var. Uzun süre elime para geçmeyecek gibi duruyor. Ona göre tercih yapacağım. Yukarıdaki 3 model arasında kaldım. Normalde S22 derdim ama bataryası beni korkutuyor. S21 FE malzeme kalitesi olarak pek hoşuma gitmedi. Bu bütçe aralığında telefon yok resmen. Çok nadir oyun oynarım. Daha çok sosyal medya, Netflix'te geçiyor zamanım. S22 bu batarya performansına rağmen alınır mı? Yoksa S21 Normal/Fe mi alınır? S23 beklenir mi? Parayı altına falan yatırırım. Ya da bu bütçeye ne alınır, hiç istemesem de Xiaomi mi alsam?

Son düzenleme:
16k bütçem var. Uzun süre elime para geçmeyecek gibi duruyor. Ona göre tercih yapacağım. Yukarıdaki 3 model arasında kaldım. Normalde S22 derdim ama bataryası beni korkutuyor. S21 FE malzeme kalitesi olarak pek hoşuma gitmedi. Bu bütçe aralığında telefon yok resmen. Çok nadir oynarım. Daha çok sosyal medya, Netflix'te geçiyor zamanım. S22 bu batarya performansına rağmen alınır mı? Yoksa S21 Normal/Fe mi alınır? S23 beklenir mi? Parayı altına falan yatırırım. Ya da bu bütçeye ne alınır, hiç istemesem de Xiaomi Mi alsam?

S22 bataryada mutlu etmez. Çok iyi batarya performansı istiyorsan ikinci el 11 Pro+Deji batarya almanı tavsiye ederim. 16k e 2K daha ekleyip ikinci el 11 Pro Max de alabilirsin. 11 Pro Max batarya konusunda mükemmel performans sunan bir cihaz.

S22 bataryada mutlu etmez. Çok iyi batarya performansı istiyorsan ikinci el 11 Pro+Deji batarya almanı tavsiye ederim. 16k e 2K daha ekleyip ikinci el 11 Pro Max de alabilirsin. 11 Pro Max batarya konusunda mükemmel performans sunan bir cihaz.
İkinci elden kaçmaya çalışıyorum. Çoğu telefon yurtdışı olduğu için. Büyük bir şehirde olmadığım için, ikinci el piyasası pek yok.

S22 tabii ki. Bataryası mobil veri ve durmadan kullanımda 5 buçuk saat ekran süresi veriyor, eğer Wi-Fi'de oyunlu bir şekilde günlük kullanım varsa, ortalama 7-8 saat ekran süresi almak mümkün.

1080p 60 FPS %75 parlaklıkta ortalama 6-7 saat ekran süresi alabilirsiniz, 40 dakikada tam dolum yapıyor zaten.
Bir incelemede 4-4.5 saat diyor başka bir yerde 7 saat batarya diyor. Hala gerçekte kaç saat gittiğini? Siz mi 60FPS'e ayarlıyorsunuz yoksa adaptif ekran mı?

Bir incelemede 4-4.5 saat diyor başka bir yerde 7 saat batarya diyor. Hala gerçekte kaç saat gittiğini? Siz mi 60FPS'e ayarlıyorsunuz yoksa adaptif ekran mı?

Hangi incelemede 4 saat diyor? S21 bile 4 buçuk - 5 saat ekran süresi veriyor durmadan kullanımda. Eğer sabit 60 FPS en yüksek grafiklerde PUBG, Genshin vs. oynarsanız 5 saat ekran süresi alırsınız. Videolarda 60 FPS'e kendisi ayarlıyor, YouTube şimdilik en fazla 60 FPS video oynatabildiği için adaptif ekranda otomatik olarak 60'a sabitliyor. Wi-Fi ile kullandığınız takdir de karışık kullanımda 7-8 saat ekran süresi alabilirsiniz, dediğim gibi 40 dakikada tam dolum yapıyor.

7 saati Wi-Fi'de alabilirsiniz ama mobil veride 4-4, 5 saat veriyor. Dışarıda mobil veri kullanacağınız zaman yanınıza powerbank almanız lazım.

7 saati Wi-Fi'de alabilirsiniz ama mobil veride 4-4, 5 saat veriyor. Dışarıda mobil veri kullanacağınız zaman yanınıza powerbank almanız lazım.

Dışarıda kim durmadan kullanacak ki? 5 saati durmadan kullanımda alıyorsun, eğer dışarıda sadece telefonla oyun oynuyorsa iPhone 13'le ile powerbank taşıması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı