S22 vs S21 FE

Sizce hangisi alınabilir

• Oy verenlerin toplamı
    20
Bütçe
15000-20000TL

M.Burak

Decapat
Daha fazla  
iPhone 11'den geçiş yapmayı düşünüyorum. Geçen sene S22'ye bakarken pek sıcak bakmamıştım. Şimdi S22 düzeldi falan diyorlar. Sizce bu ikisi arasından hangisi alınır?
Gündelik kullanıcıyım ara sıra oyun oynarım. Uzun ömürlü olsun.
Not 1: S23'e kadar bütçem yok ne yazık ki olsa alırdım.
Not 2: İki cihazından birini veya ikisini kullananlar var mı pil performansları nasıl? Deneyimlerini yazabilirsiniz kullanan varsa.
Not 3: Android ve iOS fark etmez benim için.

S22 nin bataryası biraz küçük olduğundan üzebilir ama günlük kullanımda gayet götürür harici iyi cihaz

İkisinin de bataryası üzer. Tamam performansıydı kamerasıydı tatmin eder ama pili yetmeyince ikisinin de bir anlamı kalmıyor.

S21 Fe’nin Exynos’u Değil Snapdragon 888 olanı. Değiştiremedim maalesef

S21 FE 2 ay önce aldım. Hala kullanıyorum. Bataryası dedikleri gibi biraz üzebilir ancak gün içinde zamanının yarısından fazlasını oyun oynayarak geçirmiyorsan pek bir sıkıntı olmaz. Günde 3-4 saat sosyal medya ve 1 saate yakın oyun oynuyorum çok rahat şarjı yetiyor. Kamerası güzel ancak gece flash ile video çekerken aynısını pek söyleyemem. He tabii profesyonel fotoğrafçı falan değilim ama işimi görüyör. Oyun performansları çok iyi, kasma donma yok. S22 için çok bir bilgim yok ama kesinlikle daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü s21fe almadan önce s22 ye de bakmıştım. E tabi bu arada yenilenmiş (tabii varsa) ya da 2. el S23 veya S23 FE alman daha iyi olacaktır eğer tabi alabilecek kapasiten varsa. Yoksa s22 alabilirsin.
[S23 e bütçem yok demişsin. Kusura bakma dikkat etmedim.]

Batarya olarak ikisi de aynı seviyeye geldi diyebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…