S23 256 GB vs 13T 256 GB vs S24 128 GB

Bütçe
20K-32.5K
Arkadaşlar telefonumu yenilemeyi düşünüyorum 15-20 gündür bir arayış içerisindeyim incelemeler olsun yorumlar olsun araştırdım biraz. Başlıkta da yazdıgım gibi S23 256 GB- 13T(256 GB)-S24(128 GB) arasında kaldım. Fiyat olarak;
S23(256 GB)-30-30k arası.
Xiaomi 13T (256 GB)-24.000 TL.
S24(128 GB)-32.500 TL (eğitim indirimi ve takas seçeneğiyle birlikte bu fiyata düşüyor merak eden olursa)

Alacağım telefondan beklentilerim kamerasının ve bataryasının iyi olması ve bir telefon aldığımda uzun süre kullandıgım için biraz uzun süre gidecek bir cihaz olmalı tabii bu yazdıgım şeylere göre hangi cihazi önerirsiniz ve muadil olarak da başka tavsiyeleriniz varsa eğer onları da sizden öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler yorumlarınız için iyi günler.

(Aslında en başta iPhone almayı da düşündüm ancak bu fiyatlarda aynı özellikte bir iPhone bir cihaz almam zor gibi iPhone 11 ve 12 bu fiyatlarda o yüzden onları düşünmüyorum ama ikinci el almam sizce mantıklı olur mu IPhone'ya da yurt dısı ürünü almam mantıklı olur mu sıkıntı cıkarır mı ileride )

Arkadaşlar telefonumu yenilemeyi düşünüyorum 15-20 gündür bir arayış içerisindeyim incelemeler olsun yorumlar olsun araştırdım biraz. Başlıkta da yazdıgım gibi S23 256 GB- 13T(256 GB)-S24(128 GB) arasında kaldım. Fiyat olarak;
S24(128 GB)-32.500 TL (eğitim indirimi ve takas seçeneğiyle birlikte bu fiyata düşüyor merak eden olursa)

Alacağım telefondan beklentilerim kamerasının ve bataryasının iyi olması ve bir telefon aldığımda uzun süre kullandıgım için biraz uzun süre gidecek bir cihaz olmalı tabii bu yazdıgım şeylere göre hangi cihazi önerirsiniz ve muadil olarak da başka tavsiyeleriniz varsa eğer onları da sizden öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler yorumlarınız için iyi günler.

(Aslında en başta iPhone almayı da düşündüm ancak bu fiyatlarda aynı özellikte bir iPhone bir cihaz almam zor gibi iPhone 11 ve 12 bu fiyatlarda o yüzden onları düşünmüyorum ama ikinci el almam sizce mantıklı olur mu IPhone'ya da yurt dısı ürünü almam mantıklı olur mu sıkıntı cıkarır mı ileride )

Hocam ben S24 almanızı öneriyorum. Batarya durumunda müzik oynatma video oynatma açısından daha uzun süre dayanıklı video çözünürlüğü de 4 k video çekim veya ağır kayıt çekimleri olsun aynı şekilde daha iyi olduğunu düşünüyorum ve az önce arkadaşın da dediği gibi S24'un S23'e kiyasla 3 yil daha fazla guncelleme alacak olmasi büyük avantaj.

S24'un, S23'e kiyasla 3 yil daha fazla guncelleme alacak olmasi goz ardi edilemez bir avantaj. Exynos 2400'un asiri isinma sorunu yok, termal degerlerde dahil olacak sekilde A17'den daha iyi bir yonga.
Bırak 17’yi 15’le bile zor rekabet eder Exynos. S24, S23’ün bile çoğu alanda gerisinde bir telefon. S tarihinin ilk ayında en az satış yapan seri oldu ayrıca.

arkadaşlar bugün s23 256 GB aldım şuanlık kurulumlarını yapıyorum cihazi 30k ya ve taksitlendirme seçeneğiyle aldım o yüzden avantajlı oldu benim için s24 alsaydım eğer tek çekim alacaktım zorlayacaktı beni biraz telefona gelecek olursak beklediğimden daha fazlasını aldım şuan inş uzun zaman kullanırız sorunuz olursa da cevaplarım bir süre kullandıktan sonra herkese yorumları için teşekkürler iyi geceler dilerim

Bırak 17’yi 15’le bile zor rekabet eder Exynos. S24, S23’ün bile çoğu alanda gerisinde bir telefon. S tarihinin ilk ayında en az satış yapan seri oldu ayrıca.
Kaynak atar misin?

Samsung diğer ülkeler için satış rakamlarını resmi olarak açıklamasa da, ihbarcı Ice Universe , Galaxy S24 serisinin satışlarının lansmandan sonraki bir ay içinde 10 milyon sınırını geçmesinin beklendiğini bildirdi. ABD'de Galaxy S24 satışlarının 3,2 milyon adedi aştığı ve Galaxy S8'den sekiz yıl sonra yeni bir rekor kırdığı bildirildi.

Exynos 2400 kotu degil. Uygulama optimizasyonlarinda geride olabilir ancak kas gucunde Gen 2 ile kiyaslandiginda daha iyi. A15'e gore de cok daha guclu kabul edin etmeyin gercek degismez. Eger ki mobil kullanilmazsa islemci yeterince serin calisiyor. Gunluk kullanimda ozellikle biraz bile isinma olmuyor. Telefonu kendim kullaniyorum oradan buradan duydugum eskide kalmis Exynos yorumlarina dayanarak bir sey demiyorum. Sunu unutmayin S24 Turkiye pazarina Snapdragon ile gelseydi muhtemelen en az 5000 TL daha pahali olacakti. Bu sefer niye bu kadar pahali fiyati kotu cart curt diyecektiniz. Siz ne istersiniz tam olarak? Evet Exynos hala olmus degil ancak eskisi gibi de degil.

Hocam allah askina kaynak sun, sentetik falan at. Sunu diyip duruyorsun. Bir arguman sun da: bu gorusune katilalim.

Hocam Allah askina kaynak sun, sentetik falan at. Sunu deyip duruyorsun. Bir arguman sun da: Bu gorusune katilalim.

Gen 3 bile 17 Pro'dan tekli çekirdekte %40 daha güçsüz iken Exynos'un 17 Pro'dan daha iyi olduğunu iddia ediyorsun senin kanıtın nedir peki? Verimlilik, stabilite, optimizasyon konularına hiç girmiyorum bile. Iphoneları sevmiyor olabilirsin ama işlemci konusunda Apple her zaman rakipsizdi ve hala rakipsiz.

Dosya Ekleri

• qweqw.png
    qweqw.png
    520,1 KB · Görüntüleme: 67

Daha yeni 13T aldım ve açıkçası ekran ve batarya dışında avantajı yok bütçemi biraz daha esnetebilsem s23/s24 alırdım size tavsiyem s serisi bir model almanızdır.

Gen 3 bile 17 Pro'dan tekli çekirdekte %40 daha güçsüz iken Exynos'un 17 Pro'dan daha iyi olduğunu iddia ediyorsun senin kanıtın nedir peki? Verimlilik, stabilite, optimizasyon konularına hiç girmiyorum bile. Iphoneları sevmiyor olabilirsin ama işlemci konusunda Apple her zaman rakipsizdi ve hala rakipsiz.
Siz niye her seferinde tekli çekirdeği atıyorsunuz? GPU ve çoklu çekirdek ne işe yarıyor? Verimlilikte Apple A17 Pro daha kötü zaten o yüzden o konuya bence de girme. A17 Pro hala bence en güçlü işlemci ancak bu durum yavaş yavaş kapanıyor ve tekli çekirdekte işlemciyi en güçlüsü yapmıyor. O zaman insanlar S23 yerine iPhone 12 alsın ne gerek var teklide aynılar zaten. Böyle bir mantık yok. Bu arada attığın telefondaki Gen 3 düşük skor almış. Ha yine A17 Pro daha güçlü ancak biraz eşit davranın derim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_987.png
    Screenshot_987.png
    591,8 KB · Görüntüleme: 64

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı