S23 256 GB vs S24 128 GB

@ConnprRk800 evet, güçlü olabilir. Ama mantıken daha çok ısınma demek daha kısa ömür demek değil midir?
3. senenin sonunda gen 1'den daha düşük performans göstermeye başlarsa ne anlamı kalır?

Isınma olduğunu söyleyen kim hocam. Verimlilik derken şarj ömründen bahsediyor ama zaten daha kompakt özellik ile o aradaki batarya farkını kapatıyor Exynos 2400. Exynos 2400ü SD3ile karşılaştırıyorlar ama halen bazı ön yargılı kişiler SD2 daha iyi diyor.

Kardeşim Exynos fanboylarını dinleme. S24 Exynos 100mAh daha fazla pil kapasitesi olmasına rağmen şarjı daha erken bitiyor. Bu da aslında Exynos işlemcinin Snapdragon kadar iyi olmadığını gösteriyor. Reddit'te okuduğum bir yazıda modem sorunu olduğunu mobil verinin az çektiğini bu nedenle cihaz sürekli istasyon arayıp boştayken fazla şarj tüketimine sebep oluyormuş. Yeni çıkan cihaz fark atması lazımken S23 1-2 derece bile olsa batarya ve ısı konusunda daha iyi durumda. Kağıt üzerindeki değerlere aldanma. Attığım testlere yok öyle bir şey diye yanıt verenlere sadece gülüyorum.

Kardeşim Exynos fanboylarını dinleme. S24 Exynos 100mAh daha fazla pil kapasitesi olmasına rağmen şarjı daha erken bitiyor. Bu da aslında Exynos işlemcinin Snapdragon kadar iyi olmadığını gösteriyor. Reddit'te okuduğum bir yazıda modem sorunu olduğunu mobil verinin az çektiğini bu nedenle cihaz sürekli istasyon arayıp boştayken fazla şarj tüketimine sebep oluyormuş. Yeni çıkan cihaz fark atması lazımken S23 1-2 derece bile olsa batarya ve ısı konusunda daha iyi durumda. Kağıt üzerindeki değerlere aldanma. Attığım testlere yok öyle bir şey diye yanıt verenlere sadece gülüyorum.

Snapdragon'u daha çok sevmeme rağmen Exynos 2400 bariz şekilde SD2'den kârlı bir işlemci. Şarj açısından belki bir tık geride ama performansta %30daha güçlü ve uzun vadede sorun çıkartmaz. Yine söylüyorum SD'yi daha çok seviyorum ama sonuç bu.

@ConnprRk800 hocam YouTube da baktığım birçok incelemede en azından 2 derece daha sıcak. Üstelik fps'i kontrol ettiğimde ise snaodragon sabit 60 verirken, exnoys ise dalgalı bir görüntü çiziyor. Daha güçlü olabilir ama bu sanki daha iyi demek değil ya :) @ConnprRk800 .

@hutame01 Aslında s24 tasarım ve diğer özellikler bakımından daha iyi görünüyor.
Fakat makinenin kalbi eskisine göre genel toplamda daha kötü. En azından benim gördüğüm verilere göre. Oyun oynamıyorum fakat insan aldığı şeyin parasını hak etmesini bekliyor.

@ConnprRk800 hocam YouTube'da baktığım birçok incelemede en azından 2 derece daha sıcak. Üstelik FPS'i kontrol ettiğimde ise snaodragon sabit 60 verirken, exnoys ise dalgalı bir görüntü çiziyor. Daha güçlü olabilir ama bu sanki daha iyi demek değil ya :) @ConnprRk800.

@hutame01 aslında S24 tasarım ve diğer özellikler bakımından daha iyi görünüyor.
Fakat makinenin kalbi eskisine göre genel toplamda daha kötü. En azından benim gördüğüm verilere göre. Oyun oynamıyorum fakat insan aldığı şeyin parasını hak etmesini bekliyor.

Tasarım konusunda çok fark yok. Sadece S24 köşeler keskin ve düz; S23 hafiften oval. Çok çok az bir fark var, ikisini de canlı inceledim.

Amazonda s23 256gb lik versiyonu 30 binden satışa sunuldu.
S23 256gb aldım arkadaşlar. En iyi yol bildiğin yoldur. Şimdilik snaodragon işlemciden devam.

@asels hocam 3 dk geç kaldın :)
Siparişi verdik amazondan. 30 bine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı