S23 256 GB vs 13T 256 GB vs S24 128 GB

Bütçe
20K-32.5K
Gen 3 bile 17 Pro'dan tekli çekirdekte %40 daha güçsüz iken
Sadece prime cekirdegi kullanan bir uygulama soyleyin. Tekli cekirdek performansi onemli ancak CPU'nun performansini olcmek istiyorsan coklu cekirdege bakacaksin, butun cekirdekler aktif oluyor cunku. Dogrudan CPU dedigimiz bileseni olcuyor iste. Ayrica paylastiginiz gorselde, 8 Gen 3 %20 civari daha az skor almis, almasi gereken skor 7,4K.

Exynos'un 17 Pro'dan daha iyi olduğunu iddia ediyorsun senin kanıtın nedir peki? Verimlilik, stabilite, optimizasyon konularına hiç girmiyorum bile. Iphoneları sevmiyor olabilirsin
Evet, acik acik daha iyi. Verimlilik, stabilite, optimizasyon konularina girmiyor olmaniz, bilmediginizden kaynaklaniyor olabilir mi? ''Bile'' edatini kullanmissiniz ancak 8 Gen 3 ile Exynos 2400'un CPU performanslari birebir ayni zaten, CPU'da A17, 8 Gen 3 ve Exynos 2400 birebir ayni performansa sahip, asil fark GPU'da. A17, GFXBench'te 62 FPS alıp, 12W yakiyor, 8 Gen 2 ise 69 FPS alip 8W yakiyor, Exynos 2400, 84, 8 Gen 3 95 FPS aliyor. Anlayacaginiz uzere, A17 ne dusundugunuz kadar verimli bir SoC, ne de dusundugunuz kadar guclu bir SoC. Bu arada, Exynos 2400'e sahip S24, 8 Gen 3'e sahip S24'ten ve S24 Ultra'dan daha iyi video cekiyor.

işlemci konusunda Apple her zaman rakipsizdi ve hala rakipsiz.
Jenerasyondan jenerasyona en iyi oldugu zamanlar elbette oldu rakipsiz demek cok cok buyuk bir kavram ve sacmalik. A12, A13 donemlerinde GPU'da cok iyiydi ama CPU pertti. A13, SD 865'in 6,5W'da verdigi 3400 MC skorunu 10,5W'da veriyordu, A14 ve A15 doneminde, rakiplerinin berbat dokum dugumleri nedeniyle epey one ciktilar, ozellikle A15 ve 8 Gen 1 arasinda cok fark vardi ancak 8 Gen 2'nin cikmasiyla o fark Qualcomm'un lehine oldu, islemcide an itibariyle MediaTek, Qualcomm ve Samsung, Apple'in onunde.

Yani hicbir zaman rakipsiz olmadi.

Daha yeni 13T aldım ve açıkçası ekran ve batarya dışında avantajı yok bütçemi biraz daha esnetebilsem s23/s24 alırdım size tavsiyem s serisi bir model almanızdır.
hocam dün s23 256 gb aldım 30bin tl ye teşekkürler yorumun için şuan da gayet memnunum beklediğimden fazlasıyla karsılastım batarya da mesela dün gece 100dü 4 gibi o saatten beri güncellemeler whatsapp aktarma normal gün içi kullanımı aktif bir şekilde olmasına ragmen hala yüzde 15 şarjım var batarya konusu da beni şuan çok tatmin etti kamera performasını da çok beğendim ve ekranı gerçekten kaliteli ses sistemi gayet başarılı.Premium hissiyatını sonuna kadar hissediyorsunuz alacak varsa kesinlikle tavsiye ederim

Hocam dün S23 256 GB aldım 30bin TL'ye teşekkürler yorumun için şu an da gayet memnunum beklediğimden fazlasıyla karsılastım batarya da mesela dün gece 100dü 4 gibi o saatten beri güncellemeler WhatsApp aktarma normal gün içi kullanımı aktif bir şekilde olmasına ragmen hala yüzde 15 şarjım var batarya konusu da beni şu an çok tatmin etti kamera performasını da çok beğendim ve ekranı gerçekten kaliteli ses sistemi gayet başarılı. Premium hissiyatını sonuna kadar hissediyorsunuz alacak varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Gerçekten premium bir telefon olduğunu hissettiriyor hayırlı olsun hocam.

Gerçekten premium bir telefon olduğunu hissettiriyor hayırlı olsun hocam.
çok teşekkürler hocam 13t ile arasında cok kaldım 13tyi de çok istiyordum kamerasını falan hala cok merak ediyorum bulundugum yerde direkt kasasını göremedim hiç ama güzel cihaz 13t de size de hayırlı olsun güle güle kullanın

Çok teşekkürler hocam 13T ile arasında cok kaldım 13T'yi de çok istiyordum kamerasını falan hala cok merak ediyorum bulundugum yerde direkt kasasını göremedim hiç ama güzel cihaz 13T de size de hayırlı olsun güle güle kullanın.

Öncelikle teşekkür ederim, 13T'nin ana sensörü gerçekten güzel fakat telefoto kamerasını o kadar beğenmedim açıkçası, ekran gerçekten çok güzel Xiaomi ana serilerinde segment fark etmeksizin kaliteli paneller kullanıyor batarya konusunda ise günü rahatlıkla çıkarıyor. İşlemci konusunda ise verimli bir işlemcisi var fakat bu fiyat segmentindeki diğer telefonlara göre güçsüz bir işlemcisi var. Tasarımı gayet güzel son olarak yazılım konusundada HyperOS gerçekten güzel olmuş MIUI'e göre çok daha optimize ve kişiselleştirilebilir bir işletim sistemi olmuş, hiç reklamla vb karşılaşmadım zaten kasma donma yok ama One UI gene de yazılım tarafında daha stabil diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı