S23 256 GB vs S24 128 GB

Amazon'da S23 256 GB'lik versiyonu 30 binden satışa sunuldu.
S23 256 GB aldım arkadaşlar. En iyi yol bildiğin yoldur. Şimdilik snaodragon işlemciden devam.

@asels hocam 3 dk geç kaldın :)
Siparişi verdik Amazon'dan. 30 bine.

Hayırlı olsun. S24 kasa daha iyi ve ekran büyüklüğü daha ideal ama S23 de gayet güzel.

S23 hayırlı olsun mantıklı olanı yapmışsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun. S24 kasa daha iyi ve ekran büyüklüğü daha ideal ama S23 de gayet güzel.
Evet, ekran kasa oranı çok daha iyi elime aldım daha önce gerçekten güzel. Fakat dediğim gibi SD işlemcinin olması benim için tercih sebebi oldu.
Amazondan buds fe hediyeli olarak 30 bine aldım. Kulaklığı düşersek fiyatı oldukça uyguna oldu aslında.

@TURLİKAT sağolun hocam.

Ama Mantıken daha çok ısınma demek daha kısa ömür demek değil midir ?
3. Senenin sonunda gen 1 den daha düşük performans göstermeye başlarsa ne anlamı kalır ?
Boyle bir sey yok. Uzun sureli sicaklikta zarar gorebilecek panel ve batarya var, ne Exynos 2400 o kadar zarar verecek sekilde ısınıyor ne paneller ve bataryalar o kadar dayaniksiz.

Ayrica sunu da soyleyeyim, Exynos 2400 anlatildigi kadar sorunlu bir yonga değil. Modemi kotu sadece. Atilan testler basbayağı yongaya camur atmak icin atilmis, Wi-Fi bagliyken S23'un gerisinde kalmiyor. Söylediğim gibi modemi problemli. 5G ulkemizde yok, LTE'de bu problemler bu kadar yaşanmıyor.

S23 almissiniz yeni gordum. Hayirli olsun.

Boyle bir sey yok. Uzun sureli sicaklikta zarar gorebilecek panel ve batarya var, ne Exynos 2400 o kadar zarar verecek sekilde ısınıyor ne paneller ve bataryalar o kadar dayaniksiz.

Ayrica sunu da soyleyeyim, Exynos 2400 anlatildigi kadar sorunlu bir yonga değil. Modemi kotu sadece. Atilan testler basbayağı yongaya camur atmak icin atilmis, Wi-Fi bagliyken S23'un gerisinde kalmiyor. Söylediğim gibi modemi problemli. 5G ulkemizde yok, LTE'de bu problemler bu kadar yaşanmıyor.

S23 almissiniz yeni gordum. Hayirli olsun.
Hocam iyi diyorsunuz da bakın yeni çıkan bir ürün hakkında şüphelere yer bırakmayacak şekilde iyi bir ürün ortaya koyamıyorsalar, bu onların sorunu.
Izlediğim birçok incelemede exnoys dalgalı fps ile birlikte birkaç derece daha yüksekti.
SD ise olabildiğine sabit bir fps veriyordu.
Aslında öyle oyun oynayan biri de değilim ama o paraya daha çok ısınan, daha çok pil tüketen bir ürün almak istemedim.
Yine de fikirleriniz için herkese teşekkür ederim.

Hocam iyi diyorsunuz da bakın yeni çıkan bir ürün hakkında şüphelere yer bırakmayacak şekilde iyi bir ürün ortaya koyamıyorsalar, bu onların sorunu.
Izlediğim birçok incelemede exnoys dalgalı FPS ile birlikte birkaç derece daha yüksekti.
SD ise olabildiğine sabit bir FPS veriyordu.
Aslında öyle oyun oynayan biri de değilim ama o paraya daha çok ısınan, daha çok pil tüketen bir ürün almak istemedim.
Yine de fikirleriniz için herkese teşekkür ederim.

Kanka Allah için 2 derece yüksek ısınsa ne olacak ya :d, bende AMD ekran kartı var mesela 1650 Ti'dan 5-10 derece fazla ısınıyor ama fark edilmiyor ki daha iyi zaten.
Ayrıca oyun oynamiyorsan zaten fazla isinmayacak ve fazla pil tüketmeyecek ama hayırlı olsun kafan rahat olmuş bu sekilde.

Kanka Allah için 2 derece yüksek ısınsa ne olacak ya :d, bende AMD ekran kartı var mesela 1650 Ti'dan 5-10 derece fazla ısınıyor ama fark edilmiyor ki daha iyi zaten.
Ayrıca oyun oynamiyorsan zaten fazla isinmayacak ve fazla pil tüketmeyecek ama hayırlı olsun kafan rahat olmuş bu sekild
En azından kafam rahat. Belki ileride gelecek güncellemelerle birlikte s24 çok daha iyi olabilir ama.
Bir diğer tercih nedeni ise fiyatınında uyguna gelmiş olması. 30 bin 256gb ve buds 2 de kulaklık iyi bir teklif gibi geldi. Alıverdim :)

Ayrıca oyun oynamiyorsan zaten fazla isinmayacak ve fazla pil tüketmeyecek ama hayırlı olsun kafan rahat olmuş bu sekilde.

Çok saçma bir savunma... Yeni çıkan bir telefon neden bir önceki modelinden daha çok ısınsın? %2-3 bile olsa (100mAh daha büyük batarya) neden daha erken bitsin veya kullanıcı neden modemi sıkıntılı bir cihaz alsın? Ayrıca pil tüketimi testlerde gördüğün gibi oyunda değil normal günlük kullanımda bile daha erken bitiyor S23'e göre. Gereksiz fanbyoluk yapmayın. Samsung bile sizin kadar arkasında değildir Exynos'un.

23 ile 24 modelleri arasında uçurum yok zaten ben fiyatlar yakınken S24 alırım ayrıca S24 ın S23'ten daha az ekran süresi aldığı video varsa bakayım. 24 modelini çöp gibi göstermeniz gerçekten çok komik yanı. Exynos hakkındaki bilgin ne ki fanboyluk yazmışsın.

Çok saçma bir savunma... Yeni çıkan bir telefon neden bir önceki modelinden daha çok ısınsın? %2-3 bile olsa (100mAh daha büyük batarya) neden daha erken bitsin veya kullanıcı neden modemi sıkıntılı bir cihaz alsın? Ayrıca pil tüketimi testlerde gördüğün gibi oyunda değil normal günlük kullanımda bile daha erken bitiyor S23'e göre. Gereksiz fanbyoluk yapmayın. Samsung bile sizin kadar arkasında değildir Exynos'un.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı