S23 256 GB vs S24 128 GB

Bütçe
35000

KenLix

Kilopat
Makaleler
1
Normalde Exynos işlemci tercih etmem, Snapdragon genel olarak daha yavaş olsa da batarya performansı ve stabilitesi daha iyi, fakat iki cihaz arasındaki fiyat farkı sadece 2500 TL, durum böyle olunca çok arada kaldım. İnternette izlediğim videolarda S24 ısınınca kamera kapatma gibi saçma sapan şeyler yaptığını gördüm ve bu bence kabul edilemez ayrıca sanırsam mobil verideyken aşırı batarya kullanımı mevcut, ama sonuç olarak S24 daha güncel. Sizce fiyat 2500 TL fiyat farkına S24 almak mantıklı olur mu?

Ben S24 tercih ederdim. 2500 TL farkla daha iyi kamera, daha iyi işlemci ve daha güncel bir telefonunuz oluyor.

S24 tercih ederseniz 256 gb edin.

Onun fiyatı bütçemi aşıyor.

Ben de aynı şekilde S23 256 GB ve S24 128 GB arasında kaldım. Maksimum bütçem S24'un 128 gbligina yetiyor. Telefonu günlük kullanım için alıyorum daha cok şarj ve kamera önemli benim için hangisini önerirsiniz?

Ek olarak belirtmeyi unuttum telefonun hafifliği de benim için önemli bir faktör

2 yıl daha fazla güncelleme, çok daha iyi, güçlü işlemci ve 2600NIT ekran için kesinlikle değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…