S23 alınır mı?

Ben telefon büyük olsun istiyorum küçük değil premium hissettirsin şarjı gitsin uygulama animasyonları hızlı olsun yeter.

S22 ultralara baktım fakat pil sıkıntısı varmış.

Şu zamanda neden alınmaz?
S24 ara ara 28-29k civarına düşüyor s23 yerine tercih edilebilir. S24 FE de güncellik olarak s23 yerine tercih edilebilir. iphonelarda eski model almayı doğru buluyorken samsunglarda doğru bulmuyorum zaten fiyatları tr ye göre ayarlanmış telefonlar. 3-5k daha verilip güncel telefon alınabilir. Sonuçta bir iphone değil 13 ile 16 arasında 30k fark olsun.

@Polwen, bahsettiğiniz cihazlar o bütçeye düşüyorsa elbette onlar tercih edilmeli ve düşük modelli iPhone yerine de bu cihazlar tercih edilebilir.

@Polwen, bahsettiğiniz cihazlar o bütçeye düşüyorsa elbette onlar tercih edilmeli ve düşük modelli iPhone yerine de bu cihazlar tercih edilebilir.
kasım 15inde 28 civarına düştü belki yılbaşı günlerinde düşebilir. s25 çıkışı yaklaştığı için düşebilir. ama bence artık mantıksız s24 de çünkü samsung s25 çıkardıktan sonra fiyatlarını bir önceki modelin fiyatına kadar çekiyor arada 2-3k fark bırakıyor. s23 ve s24 örneği gibi.

@Polwen, böyle daha detaylı oldu, teşekkür ederim.

Bence 2025 ilk çeyreği beklenmeli artık telefonların çıkışları ve dönemleri bana kalırsa biraz geride kaldı. Güncel cihazları beklemek daha iyi gibi.
S25.
S25+
iPhone SE 4
Vivo X200 Pro mini.
Nothing Phone 2A Plus.
POCO X7 serisi.
Gibi telefonları beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. O kadar para veriyoruz bence güncel cihazları almak daha mantıklı geliyor bana. Bizim milletde garip gerçi hala iPhone 11 alıyor veya 13'e para veriyor yukarıdaki cihazlar varken.
Bana hep mantıksız geliyor örnek veriyorum 2025 yılına girmişiz 2022 çıkışlı cihaz alınıyor ve bir de o kada para veriliyor, alma daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el S22 ultra daha mantıklı değilmi s23 veya s24 e göre?
Sarı sitede çok üçkağıt dönüyor adamlar parçası değişmiş telefonlar satıyor s22 u diyor kamerayı bir açıyorsun pancar telefonu gibi. yd cihaz satıyorlar. veya imei atma yöntemi yapıyorlar telefona 1 format atıyorsun açtığında telefon servis dışı. o yüzden bu toplara tanıdık vb değilse ben girmeyi doğru bulmuyorum. Adamlar 25k ya iphone 16 pro satıyor. Yok yd tek hatmış yok tek hat üzerine satılmayan telefonmuş falan filan, yersen. yarısı çakma telefonlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı