Amiral gemisi sayılır mı bilmem fakat S23 sağlamdır.
S24 ara ara 28-29k civarına düşüyor s23 yerine tercih edilebilir. S24 FE de güncellik olarak s23 yerine tercih edilebilir. iphonelarda eski model almayı doğru buluyorken samsunglarda doğru bulmuyorum zaten fiyatları tr ye göre ayarlanmış telefonlar. 3-5k daha verilip güncel telefon alınabilir. Sonuçta bir iphone değil 13 ile 16 arasında 30k fark olsun.Şu zamanda neden alınmaz?
kasım 15inde 28 civarına düştü belki yılbaşı günlerinde düşebilir. s25 çıkışı yaklaştığı için düşebilir. ama bence artık mantıksız s24 de çünkü samsung s25 çıkardıktan sonra fiyatlarını bir önceki modelin fiyatına kadar çekiyor arada 2-3k fark bırakıyor. s23 ve s24 örneği gibi.@Polwen, bahsettiğiniz cihazlar o bütçeye düşüyorsa elbette onlar tercih edilmeli ve düşük modelli iPhone yerine de bu cihazlar tercih edilebilir.
@Polwen, böyle daha detaylı oldu, teşekkür ederim.
Sarı sitede çok üçkağıt dönüyor adamlar parçası değişmiş telefonlar satıyor s22 u diyor kamerayı bir açıyorsun pancar telefonu gibi. yd cihaz satıyorlar. veya imei atma yöntemi yapıyorlar telefona 1 format atıyorsun açtığında telefon servis dışı. o yüzden bu toplara tanıdık vb değilse ben girmeyi doğru bulmuyorum. Adamlar 25k ya iphone 16 pro satıyor. Yok yd tek hatmış yok tek hat üzerine satılmayan telefonmuş falan filan, yersen. yarısı çakma telefonlar.2.el S22 ultra daha mantıklı değilmi s23 veya s24 e göre?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.